tirsdag den 8. februar 2011

Nådigt sluppet

Væltede træer og stilladser, flyvende trampoliner, carporte og det der er værre. Det er ikke små ting der rapporteres om efter nattens storm over Danmark. Hos os er vi heldigvis sluppet billigt, kun en skovl har forvillet sig gennem vores stakit.

Noget helt andet var det i stormen for 6 år siden. Der fløj hele taget af vores udestue og da der desuden regnede kraftigt den gang, havde vi også vandskade, både i udestuen og i stuen. Udestuetaget var vippet op og havde smadret en tagplade, så der kom vand ind på loftet. Så meget, at det dryppede ned i stuen. Hold da op hvor var drengene bange den gang, jeg kan huske Christian sagde åh nej, skal vi nu dø, mor? Det skulle vi heldigvis ikke, men det var surt med skaderne, især fordi Palle lige havde renoveret udestuen indvendig. Heldigvis dækkede forsikringen de materielle skader og Palle måtte så i gang igen. Godt han kan li' at være beskæftiget med den slags:)

4 kommentarer:

 1. Pyha, godt at det ikke er gået værre ovre hos jer end skovlen, der kom på afveje. Og det var heldigt, at forsikringen dækkede jeres skade for 6 år siden. Stakkels Christian der blev så bange!
  Et af vores høje træer væltede i nat - men gudskelov ikke ned i vores hus ;)

  SvarSlet
 2. Ja, man kommer til at føle sig lille og magtesløs i sådan en storm. Godt det heller ikke gik værre hos jer, et væltet træ kunne jo have fået slemme konsekvenser:)

  SvarSlet
 3. Hvordan i alverden kan den skovl havne der??Det er dog utroligt. Og ja endnu må jeg sige: Du er nu heldig med ham Palle:-)

  SvarSlet
 4. Charlotte, det undrede også mig, med den skovl:)

  SvarSlet