mandag den 19. maj 2014

Er jeg mon touchyInden Palle og jeg gik fra hinanden talte vi selvfølgelig frem og tilbage om hvordan vores separation/skilsmisse bedst kunne undgås at gå ud over børnene. Palle udtrykte flere gange, at hans største frygt var at jeg ville vende drengene imod ham, og at han ikke måtte have dem... Jeg forstår slet ikke hvordan han kunne tænke sådan, jeg synes han burde kende mig bedre efter mere end 20 år sammen. Det ville jeg aldrig gøre. Derfor kan det også undre mig, at han tager væk og overnatter hos en "ven", næsten hver gang drengene er hos ham. De bor fast hos mig og er hos deres far hver anden weekend, kunne han så ikke blive hjemme og sove de to nætter hver 14. Dag... Jeg ved godt de er store og sagtens kan klare sig selv, men særligt Frederik har det svært med sin far. Han er meget berørt af at Palle svigtede mig og vil ikke ret gerne hjem til sin far. For ham gør det ikke situationen bedre at hans far sidst på aftenen siger godnat, vi ses i morgen tidlig og så tager af sted.

Hmmm! Måske er jeg bare touchy, men jeg kan mærke at det trigger mig...

9 kommentarer:

 1. Hej Trillemor.
  Som fraskilt - med fælles børn kan jeg godt forstå din reaktion. megt godt endda. Det hedder jo samvær af en grund.. man er sammen.. ikk?

  Men jeg vil stadig anbefale dig, at støtte din eksmand. For hvis du lader skinne igennem overfor ungerne, at du ikke synes det er okay, så bliver de sat i et dilemma. De er store nok til selv at sige fra overfor deres far. og skal ikke bruge dig, til noget, som bør tages op med deres far. Så bliver det jer mod ham.

  Det er en farlig vej at begive sig ud på. For man kan så nemt ende med at unger ikke synes det er okay, at holde af begge lige meget og måske synes far er lidt dum, Særlig når de har oplevet du har haft det så hårdt du har.

  Jeg ville sige til unger, at de jo sover alligevel, og han er der, når i er vågne og så ville jeg krydse fingre for at den "ven" han besøger/sover hos er en skide sød pige, som vi favne dine drenge på sigt.

  Min unger bliver stoppet, når de bruger mig, til at brokke sig over deres far. Jeg støtter min eksmand, også når jeg faktisk er lodret uenig. Det ville jeg gøre hvis vi fortsat var gift - og er jeg MEGET uenig, så tager jeg det op direkte med ungerne far (uden unger ved det)

  Godt at læse du er kommet oven vande og har det bedre. Jeg håber og tror det fortsætter sådan. :-)
  Kærlig hilsen
  Mona

  SvarSlet
 2. som Mona siger, det er nok ikke godt at I er åbenlyst uenige. når det så er sagt synes jeg faktisk IKKE det er OK at han opförer sig sådan, og jeg synes bestemt at du skal tale med ham om det, uden börn.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Ja, der er ikke nogen der har lovet det skal være nemt og jeg prøver da også det bedste jeg kan ikke at lade min mening skinne igennem. Netop fordi jeg jo synes mine børn altid har haft en fantastisk far. Vi har det fint sammen og kan sagtens tale sammen uden gnidninger, og hurra for det. Men derfor er det alligevel ekstra godt at kunne bruge denne blog som ventil,når noget ikke føles rigtigt, for her læser ingen af dem med og jeg kan godt lide at høre hvad I tænker, det giver lidt perspektiv for mig, så tak :-)

  SvarSlet
 4. Det er aldrig nemt at blive skilt, og slet ikke når der er børn involveret.
  Jeg synes, du skal tage en snak med Palle, helst uden at bebrejde ham; fortæl, at Frederik har det svært. Man går ikke helt forkert ved at følge sin mavefornemmelse, og det er bedre at tage snakken nu, end når tankerne gnaver og man måske ikke får det sagt så pænt, som man gerne vil - sådan har det i hvert fald været for mig.
  Kram
  Lone

  SvarSlet
 5. Man kan godt undre sig over prioriteringerne.....
  Man skal værne godt om de store børn, som er i en sårbar alder. Det er slet ikke nemt at blive skilsmissebarn, selvom man er en stor dreng.

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig er du touchy. Det er jo dine drenge det handler om. Jeg havde min helt egen mening, ind til jeg læste de første kommentarer. Men vi er fuldstændig enige. Man behøver ikke at forlade børnene, når det ikke er mere tid, de har sammen. Han skal vel også tænke tanken, at drengene efterhånden er så gamle, at de snart selv vælger til og fra.

  SvarSlet
 7. Meget klogt og meget storsindet skrevet af Mona.

  SvarSlet
 8. Kære Charlotte
  Der skal sluges nogle virkelige store kameler. Jeg kan godt forstå, at du synes det er svært. Håber i kan få snakket om det.
  Dejligt at se, at du har det så godt igen :-)

  SvarSlet
 9. Jeg takker for jeres kommentarer. Jeg har fået talt med Palle og det gjorde godt for os begge, tror jeg, men især Frederik har brug for tid, så det får han :-)

  SvarSlet