søndag den 27. september 2009

Mens vi venter

Vi vil gerne have Dina til hvalpetræning, men der er optaget over alt. Jeg tror der er ringet til alle steder her i omegnen, men vi møder kun lange ventelister, ØV! Her i vores egen lille by, er vi nr. 4 på ventelisten og jeg har netop talt med hundetræneren, som ville prøve om hun kunne overtale nogle "gamle" hvalpe (eller deres ejere selvfølgelig) til at flytte hold, for så kunne der blive plads til de 4-5 hunde der står på ventelisten. Så mens vi venter på en tilbagemelding senere i eftermiddag krydser vi fingre, for hun trænger til træning eller er det mig der trænger til nogle "redskaber" at træne hende med:-) Hun vil i hvert tilfælde gerne tage magten hvis hun fik lov, Palle mener hun er lidt af en bitch. Min mening er; bitch eller ej, alle hunde bør trænes uanset om det er små hunde eller store hunde og ejerne burde gå på kursus for at blive dygtige til at håndtere deres hunde, så kunne vi måske undgå nogle uheldige situationer med hunde der bider i alt og alle.

Hvad mener du?

8 kommentarer:

 1. Jeg er fuldstændig enig med dig. Hunde skal have træning, uanset størrelse. De skal komme når der bliver kaldt.
  Så jeg krydser finger for at der bliver plads til jer.
  Merete

  SvarSlet
 2. Først lige tak for sidst. Som jeg sagde igår, det er en dejlig oplevelse at gå til træning med sin hvalp - ærgerligt, at I ikke kan komme til - jeg tror faktisk at man kan lære meget ved at studere træningen - må I det?

  SvarSlet
 3. Tak, Merete, vi krydser også selv og regner med at få besked inden dagen er omme.

  Charlotte, selv tak, det var hyggeligt at have besøg af jer som altid. Jeg har slet ikke overvejet om vi må nøjes med at studere, men det var da værd at spørge. Godt forslag.

  SvarSlet
 4. Hør hvad er det..... Jeg synes Dina er kommet i sengen. Knus Trillemormor

  SvarSlet
 5. Jeg giver dig fuldstændig ret, Charlotte, hunde skal gå til træning - det giver deres ejere nogle redskaber til at takle hundene rigtigt. Jeg har læst et sted, at der ikke findes umulige hunde, men kun umulige ejere :-)

  SvarSlet
 6. Det har jeg også læst, Madame, og jeg tror det er så sandt, som det er sagt, man skal huske at hundes og menneskers adfærd ikke er ens, og der kan let opstå misforståelser, når man læser hinandens signaler forkert.

  Mor, det er IKKE sengen, men madrassen som ligger i udestuen:-)

  SvarSlet
 7. Så klart de skal trenes :o)
  Jeg har en 9 uker gammel valp, og jeg følger bloggen din med gjenkjennelse og smil. Her er det mye å kjenne seg igjen i! Lykke til videre!
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlet
 8. Tak i lige måde Kari. Og tak fordi du følger lidt med:-)

  SvarSlet