onsdag den 11. november 2009

Endelig!

Efter tre opkald til lægen var der endelig svar og der er heldigvis ingen griseri hos os i denne omgang, bare en ganske almindelig influenza, som dog holder de to som er ramt, godt og grundigt nede. De får lidt ekstra kærlig moderlig nursing, mon så ikke de snart er på højkant igen:)

6 kommentarer:

 1. Håber de snart er på højkant igen. og at I andre 4 må slippe. Knus Trillemormor

  SvarSlet
 2. Tak, mor, det håber jeg også:)

  SvarSlet
 3. Pyh ha...det var godt. Fortsat god bedring..

  SvarSlet
 4. Tak, Charlotte. Jeg er også helt lettet:)

  SvarSlet
 5. Jeg var ikke klar over, at man 'bare lige' kunne analysere sig til virustypen. Det er da vist ikke noget, alle og enhver får lov til?
  Var det pga. dit arbejde?

  Mine to børnebørn er begge syge, men ikke særlig meget, og alligevel har de de klassiske symptomer på influenza (bl.a. hovedpine og ledsmerter). 40 i feber, men kun i et døgn, og de gider ikke ligge i sengen; altså føler de sig ikke særlig syge. Min datter kunne godt tænke sig at vide, hvad det er/har været, men det kan hun desværre ikke få at vide, lyder beskeden.

  Jeg håber de to ramte børn af dine slipper let over det, og at I andre fire slipper helt.

  Uanset type er influenza noget skidt, hvis det først slår til for alvor.

  SvarSlet
 6. Hej Ellen.

  Man kan let finde ud af det ved en podning, men fordi influenza A er så smitsom som den er, er der mange læger, som helst ikke vil have at patienterne kommer i deres praksis. I langt de fleste tilfælde er den pågældende influenza ganske harmløs, og jeg tror det er pga. mit job, at vi fik lov til at få Oliver podet. Ellers kan de kære læger vist få nok at se til, hvis alle skal podes for at få be- eller afkræftet influenzatypen. Jeg forstår godt din datter, man vil jo altid gerne vide, hvad det er, der er efter ens børn:)

  SvarSlet