onsdag den 13. januar 2010

Flittig

Det kan man da godt sige. Jeg er netop blevet færdig med hættetrøjen til Anders, og Christians skal bare monteres, mormor har lavet Olivers og Frederiks og de bliver rigtig fine. Når de er helt færdige, skal jeg se om jeg kan overtale dem alle fire til et lille billede her til bloggen.

Lige nu ligger så i kurven endnu et halvt mini kongerige og i aftes blev mit halstørklæde i pompom-garn færdig. Heldigt, for en kollega har spurgt mig om jeg kunne strikke et par filtluffer til hende i restegarn, så alle mine Lima rester fra mine futter er nu fundet frem. Det må blive et lille "i mellem projekt" inden jeg finder ud af, hvad jeg ellers skal give mig i kast med.

Mens jeg knokler med rengøringen inden en velfortjent strikkepause, så har min lille hund sin helt egen "strikkepause"...

Altså den hund! Hun kan bare ikke lade mit garn være i fred. Hun kunne vist se på mit kropssprog, at denne her leg ikke var i orden, for så snart jeg kom ind i stuen, inden jeg nåede at sige noget, så forsvandt hun og gemte sig under stolen. DINA!!! Garnet er mit, det er ikke for en lille hund, basta!

Jeg brugte det meste af en time på at vikle det op igen. Det havde været langt omkring både stole og bordben, jeg tror hunden har moret sig og garnet var heldigvis ikke rykket i stykker:)

2 kommentarer:

  1. Du har været rigtig flittig, Charlotte. Jeg håber meget at de vil stille op..hils dem fra mig og sig at jeg glæder mig til at se dem i deres nye trøjer. Altså den hund!..Men den vokser fra det..på et tidspunkt..:-) knus Charlotte

    SvarSlet
  2. Tak, Charlotte, jeg skal nok få dem overtalt:) Mht. hunden, så håber jeg du har ret, det var altså ikke så rart, da hun bed den hat i stykker jeg havde lavet til en kollega. Men hun er værre end en kat er jeg sikker på:)

    SvarSlet