fredag den 29. januar 2010

Hvad bliver mon det næste

Endnu et halvt minikongerige er færdigt og spændt op. Jeg er sikker på det bliver en ny favorit og da kulden ser ud til at fortsætte kan jeg heldigvis nå at få rigtig meget fornøjelse af det. Jeg er vild med farverne og der er faktisk kommet nye prøv at se her. Jeg har dog stadig et nøgle liggende, men det er ingen hindring for at komme til at bestille et par stykker mere og disse små minikongeriger tror jeg ikke jeg kan få for mange af. Desuden er det et nemt strikketøj lige til at tage med på farten, det er kun midterborten jeg ikke har i hovedet, så der må jeg lige have opskriften. Den strækker sig heldigvis kun over 28 pinde, så den er hurtigt lavet. Nå men jeg har jo gang i et par andre projekter også og flere der ligger på ønskelisten, så jeg skal vist lige have fundet ud af hvad der skal være det næste.

3 kommentarer:

  1. Det er super flot og nogle smukke farver :-)

    SvarSlet
  2. Enig Charlotte - jeg er da helt vild med de farver. Jeg er også blevet "hooked" på at strikke Halve Minikongeriger-det er fordi de er så flotte:-)

    SvarSlet
  3. Takker. Og Charlotte de er flotte og sjove at strikke også fordi det er overskuelige projekter, man hurtigt kan få færdige.

    SvarSlet