fredag den 28. august 2009

En grå og blæsende fredag...

...kan bruges til mange forskellige ting. Jeg har været særdeles aktiv hele morgenen. Fået rengjort begge badeværelser, støvsuget næsten hele huset og tørret støv af, vasket en maskinefuld vasketøj, tørret det og lagt det sammen og på plads. Så nu gider jeg heller ikke mere. Resten af dagen skal helliges strikketøjet. I går endte jeg hos P.& P. i Vejgård, som holder garnudsalg de næste par uger og så kom jeg selvfølgelig hjem med lidt mere garn. Lima-garnet er til futter og det ene par er en bestillingsvare helt tilbage fra foråret, så dem må jeg vist hellere komme i gang med. Det brune garn i forgrunden skal i kombination med rester fra min Amelia, bruges til en lille fin vest. Men først er det futterne og så vil jeg altså til at færdiggøre mindst et af de igangværende projekter inden jeg starter nyt, eller ender jeg med at få stress over det jeg ikke når, tror jeg.

4 kommentarer:

 1. Efter så hårdt arbejde med rengøring og tøjvask SKAL der være en gevinst: strikketøjet...God week-end til dig, Charlotte

  SvarSlet
 2. Ja, og sikken en gevinst. Findes der mon noget mere hyggeligt;-) I må også have en dejlig weekend, Charlotte

  SvarSlet
 3. Jeg har selv boet i vejgaard og jeg savner tit P&P, det er en spændende butik.
  Lækkert køb du har gjort.

  SvarSlet
 4. Hvor er det sjovt, at du har boet i Vejgaard, Bebiane, jeg er opvokset der:-) og ja, P&P er en spændende butik og de har faktisk helt pænt med garn.

  SvarSlet