torsdag den 1. marts 2012

Et par småprojekter og en dræber

Ind i mellem får jeg da lidt strikket, selv om det ikke er meget. Lige efter nytår lavede jeg de fine pulsvarmere jeg fik i værtinde af en kær veninde nytårsaften. I følge opskriften skulle der egentlig kun have været tre rækker mønster, men jeg syntes det var lige lidt nok og der var rigeligt med garn i pakken, så de blev dobbelt så lange og det har jeg bestemt ikke fortrudt. De er så skønne og varmer dejligt.

Lige nu har jeg gang i et lille "ind i mellem" projekt. Det er Gregorys tørklæde af Isager og du kan finde opskriften lige her. Det er oprindelig strikket i Isagers alpaca 2. Jeg strikker i Spire fra Gjestal, som jeg fandt billigt i Gråsten. Det er simpelt og nemt på tur eller tv strik. Det er dejligt med lidt afveksling fra mit dræberprojekt - lappeplaiden.

Det er så længe siden jeg begyndte på det, jeg kan snart ikke huske hvor længe, men på godt ét år har jeg kun fået lavet 13 lapper. Ca. én pr. måned, det er vist for lidt. Særligt nu, hvor vi har fået nye sofaer. Plaiden kommer til at blive SÅ flot på den sofa, men 24 lapper er altså kun halvdelen af hvad der skal være... Der kommer jo til at jo to år inden jeg er færdig, hvis ikke jeg sætter hastigheden betydeligt i vejret. Så kom nu Charlotte, kom frisk til strikkepindene!!!

5 kommentarer:

 1. Søde pulsvarmere og sikken et lækkert tørklæde det bliver.

  SvarSlet
 2. Det bliver en skøn plaid, når den er færdig - og så er dine pulsvarmere bare så flotte!

  SvarSlet
 3. Tak, Irene, jeg håber du får ret:)

  Madame, plaiden, er jeg sikker på bliver SÅ skøn, men puha, det er et stort arbejde.

  SvarSlet
 4. Pulsvarmerne er blevet flotte. Det ser rigtig skønt ud, dit tørklæde, selvom du siger, at det er til at tage med på tur, ser det da ud til, at der er et fint.mønster og afveksling:-)

  SvarSlet
 5. Den plaid er da så flot! Al mulig grund til at få den forfremmet til en ...øh.... u-dræber ;o)

  SvarSlet