fredag den 21. maj 2010

Det er så yndigt at følges ad...

...for to som gerne vil sammen være. Sådan lød det i kirken for 16 år siden. Jeg har nemlig bryllupsdag i dag. Det var en skøn pinselørdag. Solen skinnede og der blæsede en let brise over det nordjyske. Sjovt som man husker nogle ting bedre end andre:)

I dag vil jeg nyde dagen, kigge lidt på billeder og måske se videoen, som blev optaget i dagens anledning. Og så skal vi nok have lidt lækkert til aften og en flaske rødvin. Menuen bliver dog ikke helt den samme. Dengang fik vi:

Velkomstdrink: Kirr Royale

Forret: Stegtvagtel, anrettet på frisk salat med varm dressing, ristede mandler, flütes og smør + husets hvidvin

Hovedret: Dyrekølle med salat Waldorff, surt, sødt, brunede kartofler, hvide kartofler og flødesauce + husets rød- eller hvidvin

Dessert: Desserttallerken anrettet med kage, små nøddekurve med frugter, is og svane + portvin eller sherry

Kaffe: eller the med kransekage, bryllupslagkage og småkager + cognag eller likør

Natmad: Glaseret skinke med stuvet asparges, flütes og smør + øl eller vand

Det var så fantastisk godt, det hele og til en kuvertpris på kun 310,- kr. alt incl. undtaget bryllupslagkage og overflødighedshorn af kransekage. Det kan vist ikke findes noget sted i dag.

8 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen, meget flotte billeder. Vi har også snart bryllupsdag og ligesom hos jer, bliver dagen også fejret med lidt god mad :-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med dagen. Det er godt nok nogen flotte billeder.
  Merete

  SvarSlet
 3. Gratulerer med dagen, dere står godt il hverandre :) Maten høres jo helt nydelig ut, kos dere med god mat og rødvin i kveld og ha en riktig god pinse :)

  SvarSlet
 4. Tillykke, Charlotte! Hvor er det dog nogle smukke billeder, du viser os her. Ha' en dejlig bryllupsdag - jeg håber, I får en hyggelig aften sammen :-)

  SvarSlet
 5. Tillykke med dagen, Charlotte, hils Palle og hav eb rigtig hyggelig aften.

  SvarSlet
 6. Tusind tak allesammen. Vi havde en skøn aften sammen med vores unger og mine forældre og oldemor:) - Lige som vi kan li' det:)

  SvarSlet