mandag den 10. maj 2010

Og vinderen er...

Hvordan kan man tilbringe en søndag bedre end med at tage til uldfestival i Saltum. Jeg har aldrig været der tidligere. De sidste par år har jeg været på arbejdet i lige den weekend, det har været, men ikke i år. I år havde jeg i stedet fødselsdag, men det var bestemt ingen hindring. Da jeg ikke var helt klar over, hvad en uldfestival er, blev familien tvangsindlagt til at tage med. Det var jo trods alt min fødselsdag og oven i købet mors dag, så vi skulle selvfølgelig være sammen. Det endte dog med at min mor og et par andre søde piger, som også tog turen til Saltum og jeg parkerede mænd og børn med en pølse og lidt øl og vand, for så i ro og mag at snuse rundt i alle teltene og kigge og røre og selvfølgelig også handle;)

Et syn for "guder" var alt det garn i nøgler, bundter, på spoler osv. Det var vildt spændende og hold da op, der kom mange ønsker på to-do-listen. Inspiration alle steder og ikke mindst hos Dorthe Lyager, som har lavet sit helt eget koncept med at kunne lave en hvilken som helst model i lige præcis det garn og i den størrelse man ønsker. Dét er da smart.

Nu var det jo midt på dagen vi var afsted og derfor endte vi også i teltet ved siden af Slagteren i Saltum. Her kunne vi spise og hvile benene lidt. Børnene opdagede at man kunne deltage i en konkurrence i anledningen af mors dag. De skulle skrive hvorfor lige netop de har verdens bedste mor. Gevinsten var en "slagterkurv", man så kunne glæde sin mor med, og selvfølgelig ville de alle fire deltage. Det betød så, at vi var nødt til at blive i Saltum indtil kl. 15, hvor vinderen ville blive udtrukket. Så det gjorde vi naturligvis.

Og vinderen blev Frederik.

Han var pave stolt, da han hentede kurven og teksten de ikke kunne stå for i Saltum lød sådan: Hun giver næsten alt til os og hun er næsten ikke ond mod os.

Der blev smilet og klappet i teltet. Ja, ja, så har man hørt det med, jeg gad nu nok vide, hvad han egentlig konkret mener med; hun er næsten ikke ond mod os. Hmm!

Men en lækker kurv, det var det og Frederik ville selv bære den hele vejen gennem Saltum, ned til hvor vi havde parkeret vores bil:)

8 kommentarer:

 1. Det var da en kommentar der ville noget, kan godt forstå de ikke kunne stå for det.

  SvarSlet
 2. Sikke en flot kurv han vandt. Jeg kan godt forstå at han vandt.Vi ser vil også hvad du har købt.
  Merete

  SvarSlet
 3. Nej, for en skøn tekst - her blev smilebåndet helt strakt ud :-) Det var da herligt - godt I havde en god tur, jeg synes altid uldfestivalen er et besøg værd.

  I år holdt jeg mig hjemme, simpelthen for at undgå at købe mere garn ;-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen.
  Skøn skøn kommentar din søn havde skrevet, den kan jeg godt forstå de ikke kunne stå for! Jeg smiler stadig meget stort over den ;-)

  SvarSlet
 5. For en herlig kommentar ikke rart at han vant, kos deg med slakterkurv og garn :)

  SvarSlet
 6. Ja, her smiler vi også stadig over den tekst. Og det er ikke pålæg vi mangler, for jeg havde jo selv nået at handle hos slagteren også. Men med fire børn i huset, skal det nok få ben at gå på:)

  Strikkeheksen, jeg forstår dig godt, det er fuldstændig umuligt at tage til uldfestival uden også at købe garn. Jeg har da også handlet og måtte virkelig anstrenge mig for at begrænse mig;)

  Merete, jeg skal nok vise frem:)

  SvarSlet
 7. Tillykke med fødselsdagen, næsten ikke onde mor ;o)
  Super skøn begrunndelse fra din søn.

  Kom du hjem fra uldfestival helt uden garn? Vi vil se uld! Når man nu selv bor så langt fra Saltum, må man jo leve højt på andres køb ;o)

  KH FP

  SvarSlet
 8. Frau Putz det er på vej;)

  SvarSlet