tirsdag den 20. marts 2012

Hyggeligt initiativ

På min afdeling har en af sekretærene fået den idé, at man ca. én gang om måneden lader sin madpakke blive hjemme og så i stedet skriver sig på en liste til at medbringe fælles mad til frokost ta'selv bord. Alle behøver dog ikke medbringe noget hver gang. Man må gerne skrive sig på til bare komme og spise med, mod betaling af et fast beløb. Ellers bliver der alt for meget mad. Som fast aftenvagt er det i sagens natur sjældent jeg har deltaget i disse frokoster. I dag var der dog personalemøde og min far er blevet indlagt, så jeg tænkte jeg kunne slå flere fluer med ét smæk. Først hygge med kolleger over frokost, så personalemøde og som afslutning et besøg hos min far. Alt sammen i samme hus. Det var da smart. Så kunne jeg endda nå at medbringe en frisk salat til bordet og det blev den viste.

Skulle du nu lige sidde og tænke at den ser lækker ud, så kan jeg fortælle, at den er SÅ lækker. Jeg har ikke en opskrift på mål, men du må gerne vide hvilke ingredienser der er brugt, hvis du skulle have lyst til selv at slumpe dig frem:-)

Jeg har brugt:

Bulgur kogt med en grøntsags bouillonterning.
Forårsløg i skiver.
Sukkerærter i skiver
Grønne asparges i skiver
Fine ærter

Disse ting vendes sammen med grøn pesto og lægges oven på en bund af blandet salat. Over det hele lægges feta eller salatost og så....

Velbekomme :-) 

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud - den salat må jeg prøve! Og så lyder det hyggeligt med jeres fælles frokostbord.
  Rigtig god bedring med din far!

  SvarSlet
 2. Skøn ide, den kan jeg måske bruge :-) Tak for opskriften til din salat, den skal helt bestemt prøves.

  SvarSlet
 3. Mums! Godt, du kunne nå det i dag.

  SvarSlet