tirsdag den 6. marts 2012

Sådan kan det gå

Det er ikke så ofte jeg strikker på de helt tynde pinde, men den lille babyjakke til min kusines kommende baby skal strikke på nr. 2½, så jeg måtte ud og investere i går. Jeg var faktisk begyndt på mine gamle bambus pinde, men det gik bare slet ikke. For det første var det almindelige pinde og ikke rundpinde og for det andet gik det alt for sløvt. Så af sted til garnhandleren det gik og hvad skete der så...

Jeg har jo forelsket mig i Gittemays vingefang og inden jeg var kommet ud på gaden igen lå der sørme et lækkert nøgle garn i posen sammen med min nye rundpind. Så må vi jo bare se hvor længe der går inden det er forvandlet. Tørklædet kan ses i de skønneste farver lige her.

Jeg strikker ellers næsten aldrig i blå farver, for jeg synes ikke de klæder mig, men jeg mangler ofte et tørklæde der kan bruges sammen med cowboybukser, så jeg håber det går.

2 kommentarer:

 1. Ja, sådan kan det gå... He he... ;o)
  Jeg kender det med farverne; jeg er til lilla, grønne, brune og orange farver, men kigger ofte på blålige. Er det Kunstgarn fra Hjertegarn, du har købt? Den blå er vildt flot...
  Go' fornøjelse med dine projekter... ;o)

  Kh Britta

  SvarSlet
 2. Tak, Britta. Ja, det er kunstgarn fra hjertegarn og billeder yder slet ikke farverne den kredit de fortjener. Jeg kan høre vi er til de samme farver - næsten:-)

  SvarSlet