onsdag den 14. marts 2012

Herlig underholdning

Mangler du en sjov bog, så skulle du overveje "Rygtet vil vide" af Jill Mansell. Den er hylende morsom. Flere gange måtte jeg tage mig selv i at grine højt, mens jeg læste bogen. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er til krimier, så derfor kan det være lidt svært at finde hyggelige, sjove bøger, for det er som om, det de fleste læser og anbefaler netop er krimier. Hvis du som jeg heller ikke er til det kriminelle, så kan jeg varmt anbefale bogen her. I korte træk handler den om Tilly, der er blevet forladt af sin kæreste og impulsivt siger sit job i London op for at begynde på en frisk i den lille by Roxborough, hvor hendes bedste veninde bor. Hurtigt finder hun ud af, at hun er havnet i et morads af sladder, intriger og benhård rivalisering om de mest eftertragtede mænd - ikke mindst den charmerende Jack Lucas. Han er uimodståelig, har et forfærdeligt ry som kvindebedårer og Tilly beslutter at holde sig på lang afstand. Det kommer hun ikke altid helt heldigt afsted med:-))

6 kommentarer:

 1. Det er vist lige noget for mig, for jeg er bestemt ikke til krimier... :o) Jeg skal helst læse noget, der morer mig, og det er det samme med film; resten af familien er til krimier og lignende, og jeg skal bare se noget morsomt... ;o)

  SvarSlet
 2. Tak for anmeldelsen, jeg kan godt lide at læse krimi, men kunne da godt bruge en bog, der kan få lattermusklerne i gang :-)

  SvarSlet
 3. Det lyder som en herlig bog. Jeg elsker krimier, men jeg læser også mange andre slags bøger, - dog stort set kun på lydbog, for så kan jeg lave andet imens:)

  SvarSlet
 4. Det er skønt at være opslugt af en god bog - tusind tak for anbefalingen, den bliver straks skrevet på min læseliste. Jeg er selv ved midt i Ulla Terkelsens ’Vi kan sove i flyvemaskinen’ lige nu og holder meget af biografier/selvbiografier.

  SvarSlet
 5. Tak for tippet. Jeg læser også masser af krimier - eller rettere hører (så man nemt kan strikke imens) - men det er rart med lidt afveksling.

  SvarSlet
 6. Lyder som en bog jeg må læse eller høre! Hvis du ikke er til krimier, så skulle du prøve Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt skrevet af Jonas Jonasson - den er hylende morsom (;o)

  SvarSlet