torsdag den 22. marts 2012

Klar til aflevering

Det lille babysæt er blevet færdig og klar til aflevering, så nu kan min kære kusine bare ringe og fortælle at fødslen er vel overstået. Barselsgaven er klar. Hun havde faktisk ringet til mig i går og selvfølgelig skyndte jeg mig at ringe tilbage, men det var falsk alarm, for hun ville bare høre til min far:-) Næste gang jeg høre fra hende vil jeg tro det er for at fortælle hun har født, hun er ved at være utålmodig og har fået at vide, at hvis hun ikke har født inden næste fredag, skal fødslen sættes i gang. Jeg håber for hende at hun føder spontant inden da.

Det lille strikkede sæt er fra et Sandnes strikkehæfte. Lanett Superwash Nr. 8 Baby 0-4. 9810. Jeg kan ikke huske hvornår jeg har købt det, men det er bestemt ikke helt nyt. Nok fra da mine egne drenge var helt små, vil jeg tro.

Jeg har strikket str. 0-1 måned.

Sættet er strikket i 100% merino superwash, Katia for Baby. Det er super blødt og lækkert. Jeg har strikket på p. 2 og 2½ og har brugt 120 g, altså ca. 2½ nøgle garn.

Jeg synes absolut det er et anvendeligt sæt som er meget sødt og klassisk. I samme opskriftsamling er der også smækbukser/sparkebukser, en lille kjole og et tæppe, men trøjen og huen og sokkerne er jeg sikker på alle vil kunne lide.

Altså helt klar til aflevering, så skal jeg bare lige overveje hvad mit næste projekt skal være. Indtil jeg er sikker er det lappestrik, men først når jeg har gjort rent.

5 kommentarer:

 1. Det er vel nok et sødt, sæt du har strikket!
  Jeg håber, alt går godt, og at din kusine føder uden at behøve at skulle sættes i gang.

  SvarSlet
 2. Det er altså helt vidunderligt, det lille sæt... ;o) Det skal bestemt nok gøre lykke.
  Forhåbentlig føder kusinen snart uden igangsætning; det gi'r afgjort den bedste fødsel og den skønneste oplevelse...
  Go' fornøjelse med rengøringen; det er jo ingen sag i sådan et vejr.

  Kh Britta

  SvarSlet
 3. Så yndigt et sæt.
  Håber den lille finder til verden uden hjælp.

  Her gøres også rent ind imellem ;))

  Yt

  SvarSlet
 4. Nååååååå, hvor sødt!
  Nu må hun da komme ud snart. Den lyserøde farve er rigtig fin!

  SvarSlet
 5. Ja, men så kan hun da bare se at komme igang. Og helst inden den planlagte igangsættelse.

  SvarSlet