tirsdag den 13. marts 2012

Godt på vej

Et lille ærme mangler og så halskanten. Det må jeg vist få lavet i dag. I hvert fald det jeg kan nå inden en ny vagt uge kalde. Dejligt jeg har mine formiddage hjemme, hvor der er mulighed for at nå lidt strik. I dag er der ikke så mange andre pligter, så der kan nok blive tid til strik. I sidste uge måtte jeg bukke mig i støvet for en slem maveinfektion. Onsdag nat startede det og selv om jeg var totalt tømt for maveindhold i løbet af torsdag formiddag og der ikke kom noget hverken den ene vej eller den anden vej efterfølgende, har jeg brugt stort set både torsdag og fredag samt weekenden på at komme oven på igen. Føj, hvor jeg hader den slags. Jeg er overbevist om, at det må være noget jeg har spist, for ingen andre har taget turen efter mig - heldigvis. Nu er kræfterne ved at vende tilbage og maven fungerer nogenlunde igen selv om appetitten stadig er noget nedsat. Var denne infektion ikke kommet på tværs, var jeg sikkert færdig, men mon ikke jeg når det. Om ikke andet, så må hue og sokker efterleveres.

10 kommentarer:

 1. Godt du er ovenpå igen , sikken omgang .
  Super kær lille trøje :-)

  SvarSlet
 2. Uha, godt det er overstået, Charlotte, og hvor var det heldigt, at det ikke var en virus, du har smittet familien med. Hvor er den fin den lille trøje :-)

  SvarSlet
 3. Godt at du er ovenpå igen, det er altså det værste med sådan en infektion-og så øv i de fridage, hvor du skulle komme dig efter 1 uges vagter i træk. Rigtig kær baby trøje, heldige modtager:-)

  SvarSlet
 4. Godt at du er frisk igjen, slik sykdom er noe av det verste jeg vet også :-( så heldig den er som skal få en så lekker jakke:-) god vaktuke og klem fra Norge

  SvarSlet
 5. Føj da, for en omgang du har haft... :( Godt, du er på højkant igen.
  Den lille trøje er helt bedårende; den skal nok gøre lykke... ;)
  God arbejdslyst, når du når dertil...

  Kh Britta

  SvarSlet
 6. Sikken omgang du måtte igennem..
  Utrolig sød trøje du har gang i der..

  SvarSlet
 7. Nøj, hvor er den trøje skøn

  SvarSlet
 8. Altså Charlotte. Det er ikke sådan, en friuge skal bruges. Trøjen bliver så fin. Jeg er sikker på, at modtageren vil elske den.

  SvarSlet
 9. Tak for jeres søde kommentarer, det er altid træls at bruge en friuge med sygdom, men det er svært at gøre hverken til eller fra i den situation. Heldigvis går det godt nu. Og trøjen, den skal nok falde i god jord, den bliver så lækker i det blødeste baby merino uld.

  SvarSlet
 10. Uha, godt det er ovre:)

  Det er en yndig trøje. Den skal nok falde i god jord.

  SvarSlet