mandag den 8. november 2010

Et sjældent tidsfordriv

I dag er det en af de dage, hvor jeg holder absolut fri. Jeg har netop taget hul på min sidste friuge og den skal nydes til fulde. Efter en hektisk weekend, med fødselsdag og et hus fyldt med gæster både eftermiddag og aften i fredags, gæstebud igen lørdag og i byen hele søndag. Så trænger jeg til at slappe lidt af og koble fra. Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg elsker at have gæster. Jeg har jo mange timer alene for mig selv, så det er skønt når jeg kan få snakket og ja, jeg snakker, meget og jeg elsker det, når jeg har muligheden for det:) Men jeg nyder også en formiddag, som i dag, hvor her er helt stille.

Jeg har lånt en bog i bogbussen og det er længe siden jeg sidst har læst en god bog. Jeg foretrækker strikketøjet, men en gang imellem, så er en god bog ikke at forsage. Bogen, Julie af Anne Fortier, har jeg fået anbefalet af en kollega og jeg havde egentlig glemt, at jeg havde reserveret den en gang i sommer. Da der kom meddelelse om at bogen lå til afhentning blev jeg ærligt talt lidt forvirret, men jeg fik den hentet og da jeg læste bagsiden, kunne jeg alligevel godt huske, at jeg havde lavet en reservation. Nu har jeg så kastet mig over den og den lover godt, heldigvis, for ellers ville jeg garanteret ikke få den læst, men kaste mig over strikketøjet i stedet. Det kan også godt være jeg snupper en par pinde mellem kapitlerne, man kan aldrig vide. Det er så skønt at kunne gøre lige som man lyster.

5 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, du nyder din fridag i ro og fred efter al den festivitas - nyder selv at kunne bestemme farten og hvad, du vil lave. Jeg har altid en bog i gang og nogle gange fere på én gang, men jeg laver jo til gengæld ikke håndarbejde :-)

  SvarSlet
 2. Jeg under dig den formiddag...., lige sådan en kunne jeg trænge til.

  SvarSlet
 3. Dejligt med sådan en dag efter en fortravlet weekend.
  Jeg vil også gerne læse, men er meget bedre til at gribe håndarbejdet. Jeg synes læsning kræver total ro, og det findes kun sjældent her i huset... ;o)

  Go' uge til dig...

  Britta

  SvarSlet
 4. Jeg har også hørt at den bog, skulle være god. Det er spændende hvad du syntes :-)

  SvarSlet
 5. Madame, som regel er valget ikke svært og det er næsten altid mit strikketøj der vinder, det er ren zen, men det kan en god også være og denne lover godt.

  Tak Eva, det kan varmt anbefales:)

  Britta, du har ganske ret, at læsning kræver ro og det er jo netop det der er her i huset hver formiddag, men oftest vælger jeg strikketøjet, for det er hyggeligt med lidt baggrundsstøj enten fra tv'et eller radioen og det går jo ikke sammen med læsning:)

  Bebiane, den lover godt, den er ret svær at lægge fra sig og sådan skal en bog helst være når jeg læser:)

  SvarSlet