torsdag den 4. november 2010

Fødselsdagsforberedelser

Der bages boller og chokoladekage, pakkes pakker ind og laves ostelagkage. Foreløbig er det blevet til 3 slags hvide boller. Almindelige theboller, rosinboller og chokoladeboller. Så er der lavet en grov variant og en stor bradepande chokoladekage. I chokoladekagen er der kærnemælk, så den også er svampet og frisk i morgen, hvor den skal serveres for 12 sultne og forhåbentligt glade drenge. Bollerne ligger i fryseren, så de også er friske, når de skal serveres.

Det store hjemmebageri er flittigt i gang, for sådan er det jo, når hele tre drenge fylder år på en og samme dag. De elsker det hjemmebagte og har selv bestilt hvad der skal serveres, så mor her må bare se om hun kan følge med. Derfor er jeg da også startet i god tid, for det er ikke nemt at nå det hele på en formiddag. Ungerne har fri kl. 13 og kommer her hjem lige efter skole, med alle klassekammeraterne. Eller det vil sige, at i år er det kun drengene der kommer med hjem. For som de selv siger, Oliver, Christian og Frederik, så "er der altså sådan et bøvl når pigerne er med". Det var de sidste år, og jeg vil da medgive, at der var noget mere uro og lidt konflikt end de andre år, hvor det kun har været drengene. Jeg glæder mig faktisk lidt. Selv om jeg gerne vil have det overstået, så er det faktisk ret hyggeligt, når de er her.

I morgen aften kommer så noget af familien og nogle nære venner. Her skal der serveres rester fra drengene - tro mig der bør være rigeligt;) Derudover har jeg lavet ostelagkage. Det er første gang jeg prøver det. Børnene tror jeg ganske vist ikke er til det, men de er heller ikke til almindelige lagkager, så jeg syntes ostelagkagerne skulle prøves. Det lover godt. Bunden og ostemassen skulle laves dagen før servering, så det er formiddagen gået med, så er jeg bare spændt på hvordan det kommer til at gå med at få dem pyntet i morgen.

7 kommentarer:

 1. Du har rigtig haft travlt. Tillykke med dine drenge. Jeg håber i får en dejlig dag med både skolekammerater og familie.

  SvarSlet
 2. Tillykke med dine drenge i morgen! Ostelagkagen kan I godt glæde jer til! Min datter har fødselsdag på lørdag og hun har igen bestilt ostelagkagen fra Karoline's køkken!!

  SvarSlet
 3. Tillykke med drengene. De kommer da rigtigt til at smovse. Den ostelagkage, den maa jeg proeve en gang.Lyder spaendende.

  SvarSlet
 4. Tillykke med drengene, det er en større omgang når de er tre på en gang, men håber I alle får en god dag.:-))

  SvarSlet
 5. Tillykke med dine trillinger, Charlotte! Jeg håber dagen blev en succes - det lyder i hvert fald utroligt lækkert med alt det, du har bagt :-) Jeg får helt lyst til selv at forsøge mig med en ostelagkage ...

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med drengene! Dejligt at de har nogenlunde samme omgangskreds... Vildt lækkert med alt dit bageri.

  SvarSlet
 7. Tusind tak allesammen for jeres søde kommentarer og lykønskninger:)

  SvarSlet