torsdag den 25. juni 2009

Amelia er færdig

Så blev min Amelia færdig. Nu skal den bare skylles op og der skal sættes knapper i, så er den klar til brug. Jeg er sikker på den bliver en favorit. Opskriften blev fulgt til punkt og prikke og når jeg får den oversat, lægger jeg den ind på siden her. Foreløbig må I nøjes med den engelske udgave, som kan hentes på knitty.com. Du kan finde et link direkte til den engelske opskrift blandt mine sider om trøjen.

Men det er jo fuldstændig umuligt for mig bare at sidde med hænderne i skødet, så der er selvfølgelig købt ind til et nyt projekt. Denne gang er det en sommer bluse, som skal strikkes i Blend Bamboo. Jeg er spændt på at komme i gang og det kribler i hænderne.

3 kommentarer:

 1. Den er jo blevet rigtig fin, den Amelia.
  Og den nye ser da heller ikke helt tosset ud :-). Kan godt forstå, at det kribler i fingrene...

  KH Gittemay

  SvarSlet
 2. Tak Gitte.

  Jeg synes også selv den er helt vellykket. Og særligt når jeg tager i betragtning, at det bare er noget tilfældigt garn jeg faldt over. Jeg har for vane at holde mig til det garn, som er angivet i opskrifterne. Dejligt at opleve, at man ved at tænke sig om, godt kan lave noget i en garn og en opskrift man lige falder for:-)

  SvarSlet
 3. Ja - det kan man få meget fornøjelse ud af. Jeg bruger faktisk sjældent det angivne garn - der kan gå helt sport i at finde noget andet (billigere ofte :-)) - eller at få allerede indkøbt til at passe til en opskrift, jeg gerne vil lave.
  Flot er den ihvertfald - Amelia.

  KH Gittemay

  SvarSlet