fredag den 12. november 2010

I Norge er der sne

I hvert tilfælde i Oslo, hvor jeg befinder mig. Har snuppet et lille weekend vikariat og er lige ankommet. Heldige mig, så bor jeg denne gang i Gjestehuset Lovisenberg, og her er der computere til fri afbenyttelse. Ikke så ringe endda. Men billeder er ikke lige til at lægge ind, så de må undværes. Jeg skal møde i aftenvagt i dag og i morgen og en dobbelt dag/aftenvagt på søndag, inden jeg flyver hjem igen mandag morgen. Jeg har netop talt med min chef i vikarbureauet, som fortalte at her er tvillinger i uge 23+ et par dage, det er jeg noget spændt på at opleve. For uanset om jeg skal passe en af dem eller ej, så har jeg endnu ikke set så præmature børn, og det må jeg simpelthen, hvis de ellers stadig klarer sig.

8 kommentarer:

 1. Du får oplevet noget,Charlotte og mon ikke det også giver stof til eftertanke om den måde man normalt gør tingene på. Både det der er bedre men også det der kunne blive bedre hos os selv.

  God vagtweekend :-)

  SvarSlet
 2. Tak, Lene. Der er slet ikke nogen tvivl om at det giver stof til eftertanke. Jeg tænker ofte på hvor forskelligt nogle ting kan gøres og at resultatet alligevel ender godt. Det er en skøn udfordring og nogle ting tager jeg med mig for andre lader jeg hovedrystende ligge:) God weekend

  SvarSlet
 3. Hvor er det spændende, at du er i Oslo, Charlotte - det må være sjovt at få sådan en oplevelse i nogle dage.
  Jeg håber, de for tidligt fødte tvillinger klarer sig, og at du får oplevelsen med at passe en af dem.
  Rigtig god weekend til dig!

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbake til Norge igjen Charlotte, det er godt at vi har sånne snille damer som deg som kommer og jobber hos oss her i Norge :)

  SvarSlet
 5. Rigtig god weekend deroppe i sneen.

  SvarSlet
 6. Madame, det er faktisk rigtig hyggeligt. Skulle dog ikke passe de små, men en lille fyr som har hydrocefalus (vand i hovedet) han havde i går fået lagt en shunt ind som skal dræne noget af væsken. En træt lille fyr, som heldigvis havde det godt efter omstændighederne.

  Tak, Kristin. Jeg nyder det, bare en skam der ikke er tid til lidt sightseeing:)

  Tak, Eva. Desværre er sneen allerede væk igen:)

  SvarSlet
 7. Hej Charlotte:-)
  Af og til læser jeg med herinde, så jeg vil lige skrive en lille hilsen til dig. Håber du har det godt? Synes det er stærkt at du tager vikararbejde sideløbende med det faste:-) Det lyder spændende, og er sikkert en god måde at få udvidet sin faglighed på også:-) Hernede i Schweizerlandet går det godt, og målet med arbejde på neo hernede er måske meget tæt på:-) Det er skønt.
  Mange knus Kathrine

  SvarSlet
 8. Hej Kathrine. Hvor dejligt at høre fra dig. Det lyder vildt spændende at du måske skal arbejde på neo i Schweiz. Det må uden tvivl blive en faglig udfordring og måske kan du tage noget med dig derfra, der kan komme til gavn andre steder. Det er altid spændende at få udvidet sin horisont. Ha' det godt og kig endelig forbi igen:)
  Knus Charlotte

  SvarSlet