onsdag den 17. november 2010

Så er det snart tid...

...til kalenderpakkerne igen. Jeg købte ind til dem for en månedstid siden, da Palle og jeg var i Flensborg. Nu tænkte jeg det må være på sin plads at få nogle af dem pakket ind, inden vi får set os om, er det jo d. 1. december og der skal jo være 96 af slagsen.

Så er det jo en fordel, at man har formiddagene for sig selv, for jeg kan simpelthen ikke sidde og pakke kalenderpakker ind uden at høre julemusik og jeg er ret overbevist om, at resten af familien ville synes det er alt for tidligt. Men ikke jeg, jeg elsker det og det er en fantastisk undskyldning til at finde alle de mange skønne CD'ere frem, jeg efterhånden har. Favoritten er uden tvivl en jeg har haft siden jeg var barn. Det er Poul Bundgaard, Grethe Mogensen og Dragørbørnene der synger og den er en blanding af søde børnejulesange og smukke julesalmer. Jeg kan ikke huske hvad den hedder, men det var oprindeligt et kassettebånd vi havde hjemme, og det var meget slidt. Da jeg flyttede hjemmefra fandt jeg ud af, at jeg ikke kunne leve uden og min far som har stor teknisk snilde, fik den brændt over på en CD og nu spiller jeg den hver eneste dag i december, ofte flere gange om dagen. Nå ja, så også lidt her i november:)

4 kommentarer:

 1. 96 små pakker :-) Det er et ordentligt arbejde, Charlotte - men hvor er det hyggeligt, at du laver pakkekalender til dine unger! Jeg har tænkt mig at lave en til Bella, hvis jeg ellers kan finde på 24 ting, som en 5-årig synes om. Dejligt at læse om din jule-cd :-)

  SvarSlet
 2. Hyg dig. Jeg skal ogsaa altid have en overdosis af julemusik.

  SvarSlet
 3. Madame, mine drenge får ikke noget særligt i de pakker, det er bare lidt mundgodt. Det vejer nemlig ikke så meget at hænge på de smukke kalendere min mor har broderet til dem.

  Eva, det ER hyggeligt:)

  Tak, Lin, kan man det? Jeg mener få en overdosis af julemusik:) Så er jeg alvorligt bange for, at jeg kommer i risikogruppen;)

  SvarSlet