tirsdag den 23. november 2010

Jeg ved godt

at mange synes det er surt med sne. Det hæmmer trafikken og er vådt og koldt. Men se engang hvor smukt det er.

Det lyser op i en mørk tid og jeg elsker det. Også selvom vi fik rigelige mængder sidste vinter. Det er altså ikke nok for mig. En rigtig vinter betyder sne og frost i min verden. Nu kan jeg så bare håbe det varer mere end et par dage:)

Det er ikke kun mig der kan li' sneen her i huset. Snemanden her blev lavet i weekenden, hvor vi fik årets første tøsne og der var lige akkurat nok til en snemand:)

5 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med dig... Det er pragtfuldt med sne - masser af sne... Men vi er bestemt ikke populære når vi glæder os over det hvide drys og hvad det medfører. Men jeg har altså ikke mere travlt end at jeg kan indordne mig efter de trafikale forhold i en barsk vinter; og så er der da ikke noget mere hyggeligt end en hylende snestorm, ild i brændeovnen, varm kakao i koppen og gang i strikketøjet. Jeg er overbevist om at vi i det danske samfund, hvor alt skal gå så stærkt, har lidt godt af at blive banket ned i tempo.

  God vinterdag til dig...
  Britta

  SvarSlet
 2. Åh ja, det er så smukt med sne, Charlotte! For første gang siden jeg var barn, kan jeg nu sige som dig, at den skal være så hjertelig velkommen! Jeg skal nemlig ikke længere køre 130 kilometer hver dag.
  Ha' en rigtig dejlig tirsdag!

  SvarSlet
 3. Britta, Enig med stort E og her er strikketøjet fundet frem og børnene har bestilt kakao:)

  Madame, godt for dig, det var da også en frygtelig lang tur at køre dagligt:)

  SvarSlet
 4. Det er så smukt med sne. At det så giver lidt trafik-støj, det er jo træls for os, der har nogen kilometer på arbejde. Ja, det er.

  Men vi kan jo heldigvis ikke bestemme vejret, så det er bare med at tage det pænt:)

  SvarSlet
 5. Ja, og godt for det, vi ville nok aldrig kunne blive enige:) Kør forsigtigt:)

  SvarSlet