onsdag den 27. oktober 2010

Trist vejr?


Ikke nødvendigvis:) Jeg hørte til morgen at en meteorolog kaldte vejret for trist, men jeg synes faktisk det er lidt hyggeligt. Specielt fordi jeg jo ikke nødvendigvis skal ud i regnen. jeg kan nyde hyggen i en lun stue med et dejligt krus thé, levende lys og mit strikketøj og det gør jeg og det er skønt. Humøret et lidt bedre i dag end i går, for Anders kom glad fra skole og fortalte at en af dem som er værst til at kalde ham det øgenavn, han ikke bryder sig om, lovede at stoppe med at kalde ham det, efter Anders havde taget mod til sig og bedt drengen om ikke at gøre det.
Til gengæld ville drengen så gerne være sammen med Anders til noget gruppearbejde i fysik og kemi, for som Anders selv sagde: Så er jeg faktisk ret god til fysik og kemi, mor:) Så bliver man altså lidt glad. Og Anders' selvværd - ja det fik lige et lille nøk opad, da han kunne se det hjalp at sige fra.

6 kommentarer:

 1. Dejligt at høre, at du fik en gladere dreng idag, samt at dit råd hjalp, Charlotte. Drengen er åbenbart ikke klar over, hvor meget han kan såre andre ved at kalde dem øgenavne..

  SvarSlet
 2. Jeg tænker at Anders er heldig at han har en mor som ikke fjerner alle sten på hans vej, men hjælper ham med at klare skærene selv. Godt gået - godt forældreskab. Og dejligt at det lykkedes så fint for ham. Hvad strikker du på i stearinlysenes skær ?

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at din dreng tog mod til sig og fik stoppet "mopperiet". Det kan være hulens svært, det ved jeg af egen erfaring men fik aldrig råd eller hjælp. Jeg håber at Anders får det nemmere med at sige til og fra med tiden.. Godt han har en forældre som dig. Trist vejr? hmm..næ det er da rigtig hygge vejr.

  SvarSlet
 4. Det var en dejlig historie.
  God aften i stearinlysenes skær.

  SvarSlet
 5. Så godt at det ser ut til å ordne seg for din sønn. Ikke noe er verre for en mor enn når ungene ikke har det bra.
  Sender deg mange vakre tanker for morgendagen-Kari*

  SvarSlet
 6. Charlotte, det svære er jo nok, at Anders pga. sit lave selvværd ikke ser, at de andre også kan være sårbare. Han tror de alle har styr på det hele og vender så det hele mod sig selv. Men det var dejligt at se, at han oplevede det hjalp at sige fra:)

  Tak, Sigrid. Jeg har jo selv lidt med i rygsækken fra min egen barndom og prøver meget at undgå bjørnetjenester, men det er svært, for hvornår og hvordan ved man at det er det rigtige man gør? Lige nu strikker jeg på min blå afsmittende Favour:)

  Pia, tak. Jeg tror Anders kommer til at arbejde en del med at få sagt fra, men håber det er nemmere, når man begynder at øve sig i hans alder og ikke i vores:)

  Tak, Eva.

  K@ri, tak, og du har ganske ret, det er rædsomt, når ungerne ikke trives.

  SvarSlet