torsdag den 28. oktober 2010

Juleønsker

kan man da vist godt begynde så småt at overveje. I år kommer der bestemt lidt strik på min. Jeg overvejer den nye bog af Annette Danielsen, Strik en stund. Den har rundt omkring i blogland fået en rigtig god kritik, men jeg savner endnu at se billeder af de modeller den indeholder. Jeg kommer ikke så ofte forbi en strikkeforretning, hvor jeg evt. kan få lov at snuse lidt til den. Men mon ikke det kan nås inden juleønskelisten skal være klar:)

Èn ting der i hvert tilfælde helt sikkert kommer på min liste i år, er den nye nederdel Hanne Falkenberg har lavet. Den er simpelthen bare så fantastisk smuk og meget klassisk. Modellen hedder Swing og jeg har tilladt mig at låne et billede af den hos Tante Grøn.

4 kommentarer:

 1. Du kan se dem allesammen på Ravelry, hvor lykkefantKaren har lagt hver og een opskrift ind!
  Og så crashede min pc igår i kommenteringen af dit sidste indlæg - godt gået, Anders! Så flot at han tog hånd om problemerne og hvor godt at det havde en positiv udgang for begge parter!

  mvh Linda

  SvarSlet
 2. altså - billeder, ikke opskrift....

  SvarSlet
 3. Smuk nederdel, det er godt at have nogle ønsker, om ikke andet kan man jo give gaver til sig selv :-)

  Dejligt at din søn fik sagt fra og oplevede at kunne byde ind med noget.

  SvarSlet
 4. Tak, Linda. Jeg er med;) Det er så fedt ved blogland. Der er hjælp at hente på så mange måder - tænk at jeg ikke engang havde overvejet ravelry... Jeg skynder mig at kigge - billeder:)

  Lene, jeg har overvejet om ikke der skal ligge en gave under juletræet - til Charlotte fra Trillemor:) Måske en trøstegave, når jeg nu skal arbejde juleaften:(

  Og så kan jeg da fortælle, at det har gjort underværker for Anders at han fik sagt fra, han er glad igen:)

  SvarSlet