onsdag den 13. oktober 2010

En, to, tre

Og så var det pludselig onsdag. De sidste dage er fløjet afsted. Fredag endte i en dobbeltvagt, hvilket betød at lørdag blev sovet væk, inden jeg igen skulle møde på arbejde lørdag eftermiddag. Søndag formiddag gik med kaffeslapperas hos venner og så var det sidste vagt i den arbejdsuge. Mandag hjalp jeg min mor med at servere for min mormor og hendes veninder. De var inviteret i anledningen af hendes 85 års dag som hun havde for en måned siden. Det var festligt. Min mormor mødes jævnligt med sine "sypiger", som hun kalder dem. Der er en på 90 og to på 96 år og jeg skal da lige love for at der er gang i de damer på trods af deres efterhånden høje alder. De hygger sig og hvor er det skønt at se:)

Så blev det tirsdag og Palle og jeg skulle på vores årlige hyggetur til Flensburg, hvor bilen skulle til eftersyn. Vi hilste på denne lille mops, som sad og tronede uden for en optiker. Vi blev enige om, at sådan en fin chaiselong skal vi da vist se om vi kan få til Dina:)

Men naturligvis ikke en tur til Flensburg uden et besøg her. Vi var der også sidste år, og her kan du se de billeder jeg tog den gang.

Det var ikke noget nemt valg, hvilken lagkage vi ville smage. Palle valgte et stykke med marcipan og ribs, oldemor, som var med i år, valgte et stykke gammedags kikskage og jeg valgte et stykke med marengs og mandariner. UHMMMM! hvor det smagte. Jeg glæder mig allerede til næste gang bilen skal til serviceeftersyn.

5 kommentarer:

 1. Hej Trillemor. Uh hvor ser det godt ud. jeg vil gerne høre hvor den cafe ligger i Flensburg. Vi skal derned i starten af næste uge i 4 dage, hvor vi skal bo på Rudbøl Grænsekro, men jeg regner også med at vi skal afsted til Flensburg.

  SvarSlet
 2. Karin, caféen ligger i Norderstrasse nr. 11-13. Det er i gågaden, som går parallelt med havnen. Hvis du kan finde Mc Donald, som ligger på et hjørne midt i gågaden, så skal du til højre, hvis du står med fronten mod Mc Donald. Den ligger på samme side som Mc Donald, men i helt modsatte ende;) Der ligger en garnforretning, der forhandler Lana Grossa Garn, næsten lige ved siden af caféen. Du kan evt. også se linket her i mit indlæg. Håber du finder den lille café, for den er virkelig et besøg værd.

  SvarSlet
 3. Uh... kom lige til at følge dit link til cafeen - og nu er jeg vist nødt til at overtale Gemalen til en uges ferie i Flensburg. Ved ikke lige hvad vi ellers skal lave som turister i Flensburg, men man kan jo ikke smage sig igennem alle kagerne på en dag, så en uge er vist mere passende ;)
  MUMS!

  KH Karina

  SvarSlet
 4. Frau Putz, du har ganske ret, vi overvejer selv at snuppe lidt flere dage ad gangen ved lejlighed:)

  SvarSlet
 5. jeg syntes den hund er sød og den så jeg også da jeg var i flensburg

  SvarSlet