tirsdag den 5. oktober 2010

Glæder mig som et barn til jul

Jeg skal til koncert i morgen. En koncert jeg har glædet mig til i næsten et år. Nu er det endelig nu og jeg er sikker på det bliver en fantastisk oplevelse. Jeg har i mange år været forfalden til tysk folkemusik og har været til flere musikfestivaller i Østrig. Det har hver gang været helt vidunderlige oplevelser. Vi har været bænket på lange bænke ved lange borde i store telte og stemningen har været ubeskrivelig formidabel. Denne gang er det dog lidt anderledes. Det er i Horsens Arena og vi skal se og høre Helene Fischer. En kvinde med usædvanlig mange talenter. Hun synger guddommeligt Skulle du have lyst, kan du høre hende ved at klikke på billederne her under.

Ovenstående klip er fra Helene Fischers nyeste CD

Ovenstående og nedenstående klip er fra nogle tv-shows Helene Fischer har optrådt i. De viser noget af hendes alsidighed.

Nej hvor jeg altså glæder mig:)

2 kommentarer:

  1. Ja det er rigtig populært med tysk folkemusik, har fulgt med på div. kanaler og set folk skråle med og sikken stemning. Rigtig god fornøjelse.

    SvarSlet
  2. Tak, Pia. Og det er helt sikkert, at der er en fantastisk stemning omkring den tyske folkemusik. Det er smukke tekster og hyggelige melodier.

    SvarSlet