fredag den 29. oktober 2010

Den bliver go'

er jeg sikker på.

Nu er ryggen endelig færdig. Den har ligget lidt i kurven efter jeg måtte pille næsten halvdelen af ryggen op. Jeg manglede kun nogle få cm, da jeg opdagede jeg havde vendt snoningerne forkert i den ene side. Det kunne jeg ikke leve med, så der blev pillet op, gjorde der.

Jeg er rigtig godt tilfreds og har fået "blod på tanden" igen, nu skal der laves forstykker:) Det er godt jeg stadig har en uges ferie og herefter en hel friuge:) Mon ikke det er lige før jeg kan blive færdig på den tid, jeg håber det, men man kan jo aldrig vide.

7 kommentarer:

 1. Den bliver rigtigt god.
  Jeg kan specielt godt lide "rillemønsteret" imellem snoningerne. Det er en fin detalje at baggrunden også er interessant.
  Nyd dine friuger.

  KH Karina

  SvarSlet
 2. Tak, Karina. Jeg faldt også for det "rillemønster" og det er så nemt at lave: skiftevis 1 dr. ret, 1 vr på alle ret pinde og ret på alle vrang pinde;)Og baggrunden, ja det er såmænd bare min stue:)

  God weekend til dig:)

  SvarSlet
 3. Der skulle da være en chance for at få brugt strikkepindene med så mange fridage. Det er da herligt.
  God aften.

  SvarSlet
 4. Hvor bliver den smuk, Charlotte! Rigtig god weekend til dig.

  SvarSlet
 5. Den bliver helt sikkert rigtig flot! Og ja, jeg kan godt forstå du pillede op, den ville nage dit øje ;o)

  SvarSlet
 6. Tak for besøgte på min blog♥ Dejlig inspirende blog du har! Må godt nok have været surt at skulle pille halvdelen af ryggen op. Åh kender godt forskellige bekymringer om børnenes trivsel. Ind imellem er det ikke let at være mor. Vi vil jo altid dem det bedste. Godt at der er en trivselsperson der måske har nogen gode tips og ideer. KNUS

  SvarSlet
 7. Eva, jeg håber det.

  Tak, Madame, håber også du har haft en god weekend.

  Lona, det ville den uden tvivl. Når man køber dyrt garn og lægger arbejde i en flot trøje, så skal det være fejlfrit;)

  Tak, Tina.

  SvarSlet