torsdag den 7. oktober 2010

Et brag af en koncert

En oplevelse for livet, var det i aftes, da jeg var til koncert i Horsens med Helene Fischer. Hold nu op, hvor var det godt. Sjældent har jeg været så fyldt af glæde og i den grad manglet ord til at beskrive oplevelsen. Det kan jeg simpelthen ikke. Smukt, fantastisk, fedt, flot, prangende, vidunderligt, jamen jeg kan blive ved og ved. Hun synger simpelthen så fantastisk og med sådan en glæde og entusiasme, at det er en fryd og så er hun bare smuk. Vi sad helt bagest i salen. Selv om Palle bestilte billetter allerede i sidste efterår, så snart han hørte, hun kom til Danmark, så var der næsten udsolgt og vi måtte nøjes. Det kunne selvfølgelig have været dejligt at sidde lidt længere fremme i salen, så vi bedre havde kunnet se ansigtsudtryk osv., men takket være en storskærm bag scenen, kunne vi følge lidt med.

Vi havde på forhånd fået at vide, at man ikke måtte have kamera med, men men det viste sig at det var videokamera. Man måtte gerne tage billeder fra sin plads. Derfor er mine billeder taget med min mobiltelefon. De er selvfølgelig ikke blevet så gode, men man kan da få en fornemmelse af noget af showet.

Til sidst da der blev givet ekstra numre, måtte jeg bare ned og se hende live. Jeg listede ned til scenen og kunne her få et par rigtig godt billeder:) JUBII!!!

6 kommentarer:

 1. Det er dejligt med sådan en koncert-oplevelse. Det kan man leve længe på.

  SvarSlet
 2. Skønt med sådan en tur, Charlotte, det har virkelig været en oplevelse:-)

  SvarSlet
 3. Du drømmer ikke om, hvor godt det var, Charlotte:)

  SvarSlet
 4. Det lyder vel nok spændende, Charlotte! Jeg har aldrig hørt om denne sangerinde før, men nu vil jeg se, om hun er på YouTube og lytte til et nummer.
  Rigtig god weekend til dig!

  SvarSlet
 5. Madame, der ligger masser af klip med hende på YouTube:)

  SvarSlet