torsdag den 8. oktober 2009

På café i Flensburg


Palle havde bestilt eftersyn på vores bil, og det skulle foregå på et værksted i Flensburg. Ved at køre den pænt lange tur til grænsen kunne vi spare ca. kr. 5000,00 på eftersynet og så meget koster det bestemt ikke i brændstof.
Så vi tog på en lille hyggetur til Flensburg i går, Palle og jeg - helt alene, bare os to:-)
Egentligt havde vi planlagt at leje en bil på værkstedet, men mekanikeren forklarede os hvordan vi kunne komme med bussen til centrum og det ville være meget lettere end at skulle køre rundt i en lejet bil og døje med at finde p-plads og så betale p-afgift. Så med bussen det gik.
Vi osede rundt og fandt ind på en rigtig hyggelig lille café. Marien-café, som ligger i den ene ende af gågaden, Norderstrasse.


Vi måtte bare ind på den café. Alene bare ved at se vinduerne. Så vi kom ind og fik bestilt en dejlig kop kaffe og et lækkert stykke tærte. De havde de mest fantastiske lagkager og tærter, vi ville gerne have smagt dem alle, men tyskerne serverer ikke ligefrem små stykker, så ét stykke var mere end nok.

Over alt var vi omgivet af kaffekander i alle mulige og umulige former og farver, selv på toiletterne var der kaffekander.

Foruden alle kaffekanderne, har caféen siden maj i år, huset Nordtysklands største thekandesamling. Thekanderne var samlet i et rum for sig og det måtte vi da naturligvis også lige kigge nærmere på inden vi skulle videre.Jeg må tilstå, at jeg var mundlam, hold da op, hvor var der mange skønne, sjove, underlige og smukke kander, sikken en samling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar