torsdag den 29. marts 2012

Kære strikkere! - Jeg bringer en efterlysning

Jeg har det lækreste Lana Grossa garn liggende i en skøn lys lilla farve. Jeg har søgt på Ravelry efter en eller anden idé til hvad jeg kan lave af de dejlige garn.

Jeg fandt denne model, som jeg har forelsket mig i. Den er fra et af Lana Grossas strikkehæfter nemlig Cotone nummer 1, som er vist herunder og faktisk har netop den model på forsiden.

Mit spørgsmål er nu om der tilfældigvis er én her i blogland, der ligger inde med dette strikkehæfte, som vil sælge mig det. Eller måske har kendskab til hvor jeg kan få fat i det. Jeg håber meget en eller anden kan hjælpe mig.

Faktisk forekommer det mig, at jeg har set det pågældende strikkehæfte i Lana Grossas garnforretning i gågaden i Flensburg. Det er ikke mere end godt en måned siden vi var i Gråsten på vinterferie. I den forbindelse tog vi en dag til Flensburg og jeg var inde i forretningen. ØV! Hvorfor købte jeg ikke det hæfte. Måske jeg skulle prøve at se, om jeg kan finde telefonnummeret til forretningen i Flensburg i håb om, at de stadig ligger inde med det og evt. vil sende det til mig.

Jeg vil ønske en af jer kan hjælpe mig :)

6 kommentarer:

 1. Jeg skal til Flensborg på lørdag - skal jeg købe den hvis jeg finder den ?
  Send gerne svaret på
  sigrideriksen (a) ymail . com

  SvarSlet
 2. Sikke en yndig trøje - jeg kan godt forstå, du har tabt dit hjerte!

  SvarSlet
 3. Den har jeg måske, jeg kikker lige efter det :-)

  SvarSlet
 4. Hejsa
  skulle det ikke lykkes på anden vis. må du lige sende mig en mail, jeg bor lidt uden for Flensburg og køre forbi hverdag, jeg kan hente den og sende den til dig.
  skriv en mail til elsemarie@hotmail.de
  mvh Mie

  SvarSlet
 5. Fundet!!! den ligger lige her ved siden af mig :-))

  SvarSlet
 6. Tusind tak Mie, du hører måske nærmere:-)

  Bebiane, vil du virkelig af med den?

  SvarSlet