onsdag den 14. maj 2014

Endelig GLAD igen!!!


Så er det vist på tide jeg kommer frem i solen...

Jeg lever endnu og det endda i bedste velgående - langt om længe!!!

Det har været en lang og sej kamp at nå hertil, hvor jeg er i dag. Mit liv har på alle måder taget en drejning og i dag kan jeg endelig se lyset og glæde mig over hvor jeg er på vej hen.


Det nye for mig er bl.a. at jeg ikke længere arbejder som sygeplejerske. Den dør har været smækket MEGET hårdt i, men jeg kan dog mærke, at jeg, i takt med jeg har fået det bedre, bløder lidt op på det punkt. Pt. er jeg i revalidering i et engros firma, hvor jeg dels arbejder på lageret og dels i systuen. Det har været godt for mig at komme langt væk fra omsorgsbranchen og finde ud af, at der faktisk stadig er noget jeg kan. Jeg var nået helt der ud, hvor jeg overhovedet ikke på nogen som helst måde kunne give mere af mig selv og det kunne ikke forenes med sygeplejefaget for mit vedkommende.

Den største forandring har dog været at jeg er blevet alene med mine drenge. I efteråret 2013 meddelte Palle, at han ikke længere havde nogen følelser for mig og umiddelbart efter nytår flyttede han. Det har været svært, at opleve at den man troede ville være der for én i medgang OG modgang pludselig ikke magtede mere.

Det er nu lagt bag mig med hjælp fra en helt fantastisk psykolog og støtte fra mine drenge, mine forældre og mine brødre med familier. Skulle de finde her ind og læse med her, så får I her en STOR tak med på vejen :-)


10 kommentarer:

 1. Dejligt med indlæg fra dig igen. Sikken en omgang du har været igennem og dejligt at du kan se lys, pas nu endelig på dig selv og dine drenge {;o)

  SvarSlet
 2. Kære Charlotte, dejligt at høre fra dig og godt at lyset nu er ved at finde vej ind i dit liv igen. God sommer til dig og dine drenge :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at hører fra dig igen. Sikke en tur du har været igennem. Men dejligt at du er så langt, at du er glad igen. Men pas nu på dig selv og dine drenge

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre nyt fra dig Charlotte. Det lyder som et forfærdeligt hårdt år for jer allesammen.

  SvarSlet
 5. ej hvor skönt at höre fra dig igen, noget af en omgang I har været igennem, önsker dig god vind fremover.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres søde kommentarer, det varmer meget at der stadig er nogle der læser med :-)

  SvarSlet
 7. Hvor blev jeg glad for at se dig her. Og så med en glad melding trods store kampe. Pas godt på dig selv. Varme hilsner herfra.

  SvarSlet
 8. Jamen, det er da ikke noget under, at du er gået helt ned med flaget! Sikke et år. Men hvor er det dejligt at høre, at du er godt på vej til at finde en ny vej frem. Har tænkt på, hvordan du mon havde det. Stort blog-knus!

  SvarSlet
 9. Hvor er det dejligt at se dig tilbage :-)

  SvarSlet
 10. Kære Charlotte. Sikke en omgang. Hvor er det godt, at du føler, at du er på vej ind i lyset igen. Jeg har selv været der, og ved, hvor uendeligt hårdt det er. I lang, lang tid.
  De bedste tanker.

  SvarSlet