onsdag den 8. september 2010

En med russisk


Jeg er vild med det røde stads. I særdeleshed oven på en leverpostejmad. Har dog ofte undret mig over hvorfor det hedder russisk salat, for russerne kender det tilsyneladende ikke. Det gør i hvert tilfælde ikke Palles kollega fra rusland. Havde det været rødbedesuppe, russisk borsh, havde det været en anden sag, det kender han. Måske er det kombinationen af den røde farve og rødbederne, den har fået navnet af.
Har du en fornuftig forklaring?

4 kommentarer:

 1. Tit og ofte har det intet med det paagaeldende lands traditioner at goere. Her i Frankrig har de en dessert der hedder "Norsk omelet", og den kender nordmaendene da slet ikke til, og vores italienske salat hedder den russiske salat i Italien. Det er lige til at blive forvirret af, men
  det lyder da logisk med farven. Haaber du finder ud af det.

  SvarSlet
 2. Tak Lin. Ja der findes mange små pussigheder hvad mad angår. Men sålænge vi ikke skal tale med maden og den smager godt, så er det vel i grunden ikke vigtig hvor den kommer fra;)

  SvarSlet
 3. Jeg er også vild med Russisk salat, har du smagt den sildesalat fra Kiwi, den er ligeså lyserød og smager også af russisk salat :-))

  SvarSlet
 4. Og italiensk salat det spiser de heller ikke i Italien ;-)

  SvarSlet