onsdag den 27. april 2011

To do -

listen bliver igen taget helt alvorligt. Påsken er slut og der skal gøres klar til weekenden. De sidste sange skal skjules, der skal skrives telegrammer, manden i huset øver tale og bordplanen skal printes. Tøjet er strøget og hænger klar, det har jeg gjort her i formiddag. Vi mangler ikke meget og vi glæder os. som i GLÆDER, glæder os - rigtig meget. Den kommende konfirmand har været til præst for sidste gang i dag, og der var generalprøve i kirken. Det er helt tydeligt, at i særdeleshed han glæder sig og er spændt, selv om han ikke er typen der udtrykker det i gloser. Hov, jeg må vist hellere huske at skrive kleenex på huskelisten, for jeg bliver mere og mere rørstrømsk des mere jeg tænker på at min førstefødte lige straks skal konfirmeres. Det er fuldstændig ubegribeligt at han er blevet så gammel, hvor blev lige de 14 år af??? Der kommer nok til at gå MANGE pakker kleenex på søndag, er jeg bange for.

4 kommentarer:

 1. Og vejrmeldingen er vist med jer. Det bliver en dejlig dag med eller uden kleenex :-)

  SvarSlet
 2. Det er en stor dag. Og der ligger så meget energi bundet i dagene inden da. Da min store søn blev konfirmeret for 2 år siden, grinede han godt af mig bagefter:
  "Hvem tudede i kirken - det gjorde min mor".
  Jeg kan altså ikke gøre for det. Det var så stemninsfyldt og de var så søde..
  Jeg håber, at I må få en rigtig dejlig dag.

  SvarSlet
 3. Det er helt i orden at blive rørstrømsk - for hulen da, det er en stor dag! Køb bare et stort lager Kleenex. Rigtig god dag på søndag!

  SvarSlet
 4. Lene, jeg håber næsten at vejret bliver bedst mandag.

  Susanne, jeg tror slet ikke man kan lade være, og det skal man vel i grunden heller ikke så:)

  Tak, Dorthe, lageret er klar;)

  SvarSlet