mandag den 9. januar 2012

Det var så 3 uger

Og vi kan kun nyde 5 mere. UF! Det bliver SÅ hårdt at skulle af med dem.

De sidste par dage har været rigtig sjove. Hvalpene er begyndt at gå, ganske vist usikkert, men de går og leger, knurrer og bjæffer. Og jeg ... jeg får absolut intet fornuftigt lavet. Billederne her er faktisk nogle dage gamle, men snart kommer der lidt flere af de sjove billeder.

Lille Atila, som på det øverste billede ligger længst til højre, har allerede fået en rigtig sød familie hun skal vokse op hos. Hun kommer til at bo i Løkken og er således ikke så langt fra os, så mon ikke vi kan følge hende hen ad vejen - jeg håber:-)

16 kommentarer:

 1. kære Charlotte. Tak for din kommentar. Og selv godt nytår. Nu skal jeg så lige se om jeg kan finde ud af at lave et link i siden så man stadig kan komme ind og se min gamle blog. Jeg kan se vi bruger samme system.:-)

  SvarSlet
 2. De bliver altså så hurtigt store. Dejligt at de trives sådan:-) Tusind tusind tak for sidst - ihh som vi nød det. Håber at alt går vel med det de afblæste tagplader.

  SvarSlet
 3. Åh, hvor er de dejlige, Charlotte :-) Jeg kan godt forstå, hvis du ike får lavet alverden i øjeblikket. De 5 uger skal bare nydes, og jeg håber, du vil kunne følge nogle af hvalpene, selv om de får nye hjem.

  SvarSlet
 4. Nååå hvor er de dejlige, åh bare vi dog kunne have hund, så havde vi bestilt en. Vi savner sådan at være hundeejer.

  SvarSlet
 5. De er altså bedårende. Det er forståeligt, at de skal nydes.

  SvarSlet
 6. Nååhh hvor er de søde :-)

  SvarSlet
 7. Så søte de er. Om ca 5 uker og 2 dager skal jeg selv starte å nyte en søt baby, menneske da... Jeg skjønner godt at det blir vanskelig å gi de fra seg... Godt nytt år og knus fra Norge

  SvarSlet
 8. Louise, det er ikke svært at lave links, du siger bare til, hvis jeg kan hjælpe dig:-)

  SvarSlet
 9. Selv tak, Charlotte. Vi nød det også, det gør vi altid i jeres selskab:-) Og jo tak, det går fint med tagpladen.

  Lydert, jeg kan høre vi absolut ikke er uenige:-)

  Madame, jeg har i øjeblikket kontakt med en fra Charlottenlund, som er interesseret, så måske møder du en af mine små hvalpe i nærheden af København - hvem ved:-)

  Bebiane, jeg forstår dig SÅ godt, vi var uden hund i næsten 3 år inden vi fik Dina, det var hårdt:-)

  Eva, det bliver de - i den grad:-)

  Tak, Tine:-)

  Kristin stort tillykke til dig, det bliver spændende, ved I mon hvad det bliver?

  SvarSlet
 10. Det rykker ikke længere i æggestokkene, når jeg ser en baby.....men en coton-hvalp....pyha det rykker altså lidt i hjertet, men 3 hunde bliver for mange (desværre)

  SvarSlet
 11. Tænk engang at du har hele to cotoner. Nu er det mig der bliver misundelig. Vi har valgt at sælge alle fire - hvis vi da kan komme af med dem, men mon ikke vi kan. MEN næste kuld.... for der bliver helt sikkert et kuld mere, hvis jeg må bestemme, så beholder vi en af dem selv;-)

  SvarSlet
 12. Jeg ville rigtig gerne. Men tiden er vidst ikke til en hvalp lige nu. Sådan en lille Dodo hvalp sætter gang i noget. Jeg kan godt forstå, at du må nyde dem, mens de er der.

  SvarSlet
 13. Susanne, jeg nyder hvert øjeblik og snart er halvdelen af tiden gået. Men vi er helt sikkert ikke færdige med at have hvalpe. jeg er sikker på vi er klar igen om et års tid eller halvanden;-)

  SvarSlet
 14. Hei, har vært på UL i dag og det er ikke tvil, det kommer en gutt til :-) knus

  SvarSlet
 15. De bliver da bare mere og mere nuttede......
  Nu venter vel så den tid, hvor de har mere styr på benene og begynder at gnave i alting? Mon ikke Dina får travlt med at holde styr på de små?

  SvarSlet