fredag den 8. april 2011

Tålmodighed tålmodighed

En pålagt dobbeltvagt, som betyder jeg er på vej ud af døren allerede nu og ikke kommer hjem før til midnat, er skyld i at jeg desværre ikke bliver færdig med Favour i dag. Ærgerligt! I morgen bliver det heller ikke for hele formiddagen kommer til at gå med at køre Oliver til Horsens, hvor han skal hygge sammen med Casper, som han har lært at kende, da han skulle have lavet sin appendikostomi. Trillemors behov kommer vist i anden eller tredje række her. Tålmodighed er en dyd.

Håber du må få en skøn weekend i dejligt forårsvejr:)

4 kommentarer:

 1. Ja, dét er det... Kender det vist alt for godt selv... ;o)
  Sjovt nok er det altid mødrenes/konernes behov der kommer i sidste række... Kan det tænkes at vi er bare en lillebitte smule skyld i det selv...? Nej, vel...? He he..

  Go' weekend til dig og familien...
  Britta

  SvarSlet
 2. Øv, hvor ærgeligt, men sådan er det desværre nogle gange. Rigtig god weekend til dig også.

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at Oliver har fået en ny ven på sygehuset-der er dog en god køretur til Horsens fra Nordjylland. Hvor er det dejligt for Oliver, at du tager dig tiden...Jeg glæder mig også til at se dit projekt færdigt:-)

  SvarSlet
 4. Tak, Britta i lige måde og nej vi er bestemt ikke skyld i det selv - det er den flinkeskole mange af os har gået i;)

  Tak, Pia:)

  Charlotte, hvad gør vi ikke for de børn:) Det er rigtig godt for Oliver at opleve at han ikke er ene om sit lille handicap så jeg gør det gerne og han har plaget det sidste halve år, nu kunne det så passe. Hvad projektet angår, så varer det ikke så længe som det har gjort;)

  SvarSlet