lørdag den 23. april 2011

En skøn langfredag

I går blev han fejret med manér, ham her og han var vist i det store hele godt tilfreds med dagen. Skønne gaver og overbevist om, at han alene var skyld i det skønne vejr, moren var heller aldrig i tvivl, han er en skøn unge;)

Særligt glad var han for de to månefisk han fik til det nye akvarium, som han og faren i sammensvoren fællesskab er blevet enige om skulle skaffes til huse. Navne til de to nye "kæledyr" er stadig under overvejelse.
Egentlig ville han gerne have haft en slags leguan, men der sætter jeg grænsen, dét må han vente med til han engang er flyttet hjemmefra. Fisk, kan jeg gå med til, de er smukke at se på og dejligt beroligende.

Desværre skal jeg arbejde her i weekenden, så der er ikke meget påske til mig. Godt jeg havde ønsket fri i går. Jeg håber du får nogle gode påskedage.

7 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med sønnen, selvfølgelig var det da for hans skyld det var så fint vejr igår.

  SvarSlet
 2. Tillykke med din smukke søn, Charlotte! Ja, jeg ville også sætte grænsen ved fisk og bede søn om at vente med leguanerne, til han var flyttet hjemmefra :-)Ha' en rigtig god påske, selv om du skal arbejde - jeg håber du får tid til også at nyde det skønne vejr.

  SvarSlet
 3. Tillykke med ældstesønnen - sikke et vejr at fejre fødselsdag i. Håber i får lige så skønt vejr til konfirmationen.

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med sønnen, og god arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 5. Hjertelig tillykke med ham. Maanefisk?? Jamen hvad saa med Moon og Lune (udtales lynn')???

  SvarSlet
 6. Tak, Helvig:)

  Tak, Madame, det glæder mig du er enig;)

  Moster Tulle, det vil være rigtig dejligt med fint vejr næste søndag, men næsten hellere om mandagen, hvor konfirmanderne skal på farten:)

  Tak, Lene:)

  Lin, dine forslag er stadig under overvejelse, Lune, er det fransk?

  SvarSlet
 7. Lige et forsinket tillykke - jeg er jo ikke helt med på bloggerriet, når jeg har været på ferie - fortsat godpåske - du har jo fri i morgen:-)

  SvarSlet