torsdag den 14. april 2011

To sange...

... er ved at være klar til at gå i trykken. En kollega har skrevet sang til husets konfirmand for Palle og mig. Vi har ikke den slags evner selv, men det har hun. Der var ikke et øje tørt da jeg sang den igennem. Hun har ramt lige plet. Imponerende, når man tænker på hun slet ikke kender den unge mand, men kun har haft mine noter at forholde sig til. Jeg er meget spændt på hvad konfirmanden selv siger. Jeg brugte stort set hele dagen i går på at finde "gamle" fotografier, der kunne passe til de enkelte vers, så nu er den ved at være blevet rigtig fin og næsten klar til at blive trykt. Det var egentlig meningen vi kun ville lave den ene sang, men jeg fandt en sjov én vi havde til en konfirmation for nogle år siden, og den har jeg skrevet lidt om, så den kan være fra Oliver, Christian og Frederik. Jeg er sikker på de vil synes det er sjovt. Der er bare lige det der med sangskjulere. Vi har fundet på den ene, og jeg er gået i tænktboks for at finde endnu en idé.

Imens jeg tænker, er det vist snart tid for at følge den royale dåb, jeg er næsten klar, skal bare lige have lavet mig en kande thé.

2 kommentarer:

 1. Hvor pudsigt; jeg sidder netop og skriver sang til min venindes datters konfirmation, og har lagt et indlæg ud i dag... ;o)
  Jeg synes det er rigtig skægt at skrive sange, men som du skriver, skal der være noget at brygge på. Jeg har efterhånden skrevet nogle stykker, men er bange for det kniber når Amalie skal konfirmeres til næste år; hun har nemlig aldrig gjort sig særligt bemærket på netop den måde der er så sjov... :(
  Det er da en super god idé at lave en sang til Anders fra hans søskende, og en sangskjuler finder du nok på.

  God fornøjelse med projektet...
  Britta

  SvarSlet
 2. Tak, Britta og i lige måde. Det er egentlig heller fordi Anders har gjort sig specielt bemærket, men ved at kigge på diverse fotos og videooptagelser, så er det alligevel lykkedes os at lave en hyggelig lille karakteristik af ham. Jeg glæder mig rigtig meget til vi skal synge den:)

  SvarSlet