tirsdag den 19. april 2011

Forårssydlser

Her gøres haven forårs og sommer klar. Der besøges havecentre og gartnerier hvorefter der pyntes efter alle kunstens regler. Gode idéer aflures og forsøges gengivet, dog med eget præg og i farver fruen i huset har valgt. Herren går nemlig ikke så højt op i farvevalg, bare han får lov til at udføre det grove. Og dét gør han, for han elsker det. Så jeg dirrigerer og han udfører. Det passer mig fint. Således blev en fin krukke tilplantet, jeg sagde hvad der skulle i og hvordan og han gjorde som jeg ønskede. Jeg fik dog lov til selv at pynte færdig med sten osv. Den slags er ikke lige ham. Han gider godt se på det, men det er mig der må være kreativ.
Vores stakit ved terrassen blev ødelagt i vinter af et stormvejr. Nyindkøbt er derfor et fint plantestativ, som jeg syntes kunne anvendes som en slags afskærmning i stedet for stakittet. Palle laver zinkindsatse dertil, så træet ikke bliver ødelagt af at blive tilplantet. Indtil da er potterne sat forsigtigt ned, så jeg lige kunne danne mig et indtryk af hvordan det bliver, jeg tror det bliver godt.

4 kommentarer:

 1. Det er et flot plantestativ du har - en rigtig god idé. Jeg skal først til at plante mine krukker til nu, men glæder mig meget til at gå og vælge planter.

  SvarSlet
 2. Uhmmm, det ser vel nok smukt ud - den løsning bliver du helt sikkert glad for.

  SvarSlet
 3. Det ser da rigtigt godt ud. Hvor er du heldig at Palle gider lave det grove. Min herremand slaar til noeds graes hrmmm.

  SvarSlet
 4. Madame, det med udvælgelsen er bare det bedste, jeg kan blive ved og ved. Jeg ELSKER blomster og særligt dem som dufter:)

  Tak, Charlotte, jeg tror også de kommer til at bringe meget glæde.

  Lin, Du må se om han stadig kan nå at opdrages lidt:) Hvis ikke, så er sikker på din mand laver andre ting, som min ikke nødvendigvis kaster sig over:)

  SvarSlet