torsdag den 28. april 2011

Det blødeste bløde

Mange steder har jeg set SuperKarlas fantastiske ønskekappe, men der hvor jeg blev mest forelsket i dette smukke sjal var her. Nu er jeg selv i gang og jeg strikker i Karen Noes Kid mohair multicolor i fire lilla farver samt lækkert lækkert cashmere uld i en ganske sart rosa fra Garnudsalg.dk. Jeg har aldrig strikket i noget SÅ blødt, det bliver virkelig en fantastisk ønskekappe. Med lækkert blødt strikketøj på pindene og en næsten lige så blød hund som selskab, sådan blev livet nydt  på terrassen i eftermiddags og det fortsætter ud på aftenen, for jeg har nemlig fri og Palle er ikke hjemme;)

7 kommentarer:

 1. Sikken lækker farve garn, og man kan virkelig se hvor lækkert det er. Dejligt med en hel dag med ren selvforkælelse... ;o)

  SvarSlet
 2. Britta, det er en skøn måde at lade op til weekenden på, der skal nemlig nok blive stress og jag:)

  SvarSlet
 3. Wauuu hvor er det fine farver, den glæder jeg mig til at se færdig, den bliver helt fantastisk flot er jeg sikker på. Det super godt med en slapper for der kan blive stress nok på i weekenden ;o)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig god og blød komonation du der har gang i. Det er sjovt at strikke superCarla.

  SvarSlet
 5. Det ser lækkert ud - kan næsten mærke blødheden igennem skærmen.

  En skøn hvid uldtot der indtager den anden havestol - ren nydelse :-))

  kh Jane

  SvarSlet
 6. Ihh, altså, hvor er farven smuk. Så fandt du en changerende farve, der passede - hvor godt:-) God week-end til dig, den bliver den bedste, det véd jeg, og vi glæder os:-)

  SvarSlet
 7. Tak, Helle, jeg glæder mig også til at vise det frem:)

  Merete, det tegner rigtig godt og sådan en firkant er jo hurtigt færdig.

  Jane, ingen tvivl om at det var ren nydelse og skønt selskab;)

  Charlotte, det er langt bedre end jeg turde håbe, for jeg havde det sådan, at det nok kunne gå, men det bliver vildt flot. Vi glæder os også til at se jer, selv om det nok bliver uden strikketøj denne gang;)

  SvarSlet