onsdag den 1. september 2010

SJOK!!!

Palle læste en lille overskrift højt fra avisen her til morgen: Slut med garn - Charlotte, har du hørt at Designværkstedet lukker... SJOK!!! Heldigvis viste det sig, at der blot er tale om et generationsskifte og at det kun er for ejeren gennem mange år, det nu er slut for. Det kunne også lige passe, at Aalborgs eneste garnforretning skulle lukke, det ville da være en katastrofe.

4 kommentarer:

  1. Jeg er sikker på, at det var ønsketænkning, da Palle læste at Designværkstedet lukker:-) Hvis vi ikke havde vores sygeplejerskejob, så kunne vi da hurtigt starte en ny garnforretning op, Charlotte (og hvis vi havde kapitalen til det - ikke at forglemme!):-)

    SvarSlet
  2. He he, sjokk ja, helt klart. Er det langt til neste forretning? Jeg er heldigvis velsignet med minst 4 stk i nærheten av meg, altså innenfor ca en mils omkrets og de har oså garn på Nilleforretninger og Europris så da er jeg oppe i 9 og alle kan jo ikke lukkes på en gang kan de? Men dt må da være en god forretnings ide? At den butikken der får litt konkurranse? Ha en fortsatt god strikke uke :)

    SvarSlet
  3. ÅH ja, SUK! ikke mindst det sidste, Charlotte;)

    Kristin, du er heldig:) Jeg mangler ikke kun kapital, men også modet, til selv at starte en garnforretning;) Men det kunne været skønt med et par stykker mere

    SvarSlet
  4. Uha, vi er mange, der kunne bruge flere garnforretninger i Aalborg og omegn.

    SvarSlet