lørdag den 11. september 2010

Vores oldemor...

...bliver 85 år i dag.

Det er ingen sag at blive så gammel, når man ellers er frisk og har det godt. Det er hun, vores oldemor, min mormor. Hun bor stadig i sin egen lejlighed og har kun hjælp til rengøring hver 14. dag. Ellers klarer hun alt selv. Hun elsker at lave os en dejlig middag og siger aldrig nej til at sidde hos vores børn, hvis vi skal til møder eller en lille kaffetår hos venner. Det er skønt med sådan en oldemor og ungerne elsker hende. Som Frederik sagde i forrige uge, hvor vores veninde var død. Mor: "det er nu godt for os, at det ikke var oldemor, der er død". Og ja, den kan man så tygge lidt på, for selvfølgelig vil det være rædsomt at miste vores oldemor, men at miste en veninde på kun 46 år er også rædsomt. Men veninden er selvfølgelig ikke det samme for vores børn, som oldemor er:)

Nu er oldemor heldigvis rigtig meget i live, og hun holder fødselsdag i dag. Vi skal på kro til middag og hun skal have en gave. Men hvad er det lige man giver en pæn ældre dame på 85 år. Hun har jo alt, hvad hun mener hun har brug for. Jeg ved der er blevet købt en krydsords ordbog og et abonnement på et ugeblad hun holder af at læse. Derfor har vi valgt at give hende lidt godt til ganen. Hun sætter stor pris på en god kop kaffe og lidt god mørk chokolade. Favoritten er Feodora chokolade, så selvfølgelig er det den er er blevet købt i dagens anledning.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med mormor/oldemor, hun er noget af et livstykke, og jeg får et lille smil på læben, når jeg tænker på hende. Jeg har fuld forståelse for Frederiks kommentar:-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med mormor/olde, og tilllykke til jer, fordi I er så heldige at have hende omkring jer.
  Dejlig kurv. Den ville de fleste blive glade for.

  SvarSlet
 3. Hjertelig tillykke med mormor/olde. Pas endelig paa hende og nyd hende mens hun er der. Mormor/older varer aldrig laenge nok.

  SvarSlet