fredag den 12. februar 2010

Stadig frostkoldt

Vejrudsigten lover stadig frost et stykke tid endnu, så det er godt, man er i stand til at fabrikere lidt der kan varme. Disse to små projekter har været sådan nogle hyggelige nogle af slagsen, som er færdige i løber af få timer. Egentlig er garnet slet ikke købt for at skulle kunne matche, for pompomgarnet fik jeg i fødselsdagsgave sidste forår af min mor og det grønne garn til huen fik jeg også af min søde mor, men her for nylig. Så det er rent held, at de faktisk kan bruges sammen, jeg har en vinterjakke der har næsten samme farve som den brune farve i pompomgarnet. Begge dele går rigtig godt sammen med denne jakke - dejligt.

2 kommentarer:

 1. Dejligt, når man kan få noget til at passe sammen :-) Jeg skal love for, at der er brug for alle de uldne sager i år - ingen vinter er jo kold nok til en rigtig uld-enthusiast ;-)

  Iøvrigt nogle fantastisk fine "halve kongeriger", du har fået produceret, sikke flotte farver :-)

  PS: Du spørger, hvordan jeg får tid - det gør jeg, fordi jeg ofte prioriterer strikketøjet fremfor så meget andet - herunder også rengøring (altså en gang imellem ;-))

  SvarSlet
 2. Strikkeheksen, tak for komplimenten, jeg er lidt bidt af de små halve kongeriger og Zauberballen er helt fantastisk at lave dem i, synes jeg.

  Du har helt ret mht. de uldne sager, de er for alvor kommet til sin ret:-) Og din prioritering, forstår jeg godt, jeg er også mange gange fristet over evne, men med fire børn, som næsten dagligt bliver til mellem 6 og 8, kan rengøringen ikke helt overses her i huset, måske der bliver mere tid, når ungerne bliver ældre:-) Tak for din kommentar:)

  SvarSlet