torsdag den 25. februar 2010

Når man selv er lidt for tung

Vi kom til at se, at der lå en kæmpe dynge sne ovenpå vores cykelskur, og blev enige om at det nok var en god idé at få det fjernet inden det blev for tungt i det lovede tøvejr. Frederik var frisk og ville gerne hjælpe, så Palle hjalp ham op på taget og han var rigtig flittig.

Inden længe kom også Christian ud, og så gik det stærkt. De par drenge fik hurtigt ryddet sneen ned og fik dejlige røde kinder. Det er godt med et par friske drenge, der gerne vil arbejde/lege med sneen. De morede sig højlydt og taget holdt. De to tilsammen vejer noget mindre end Palle, som kunne stå neden for og dirigere det hele. Men han skulle ikke koste for meget rundt med dem, for så fik han en skovlfuld sne i hovedet - de bliver store og frække de drenge;-)

4 kommentarer:

 1. Ja det er skønt når de gerne vil hjælpe. Godt taget holdt.

  SvarSlet
 2. Smart at have et par lette(vægtmæssig) hjælpere, og når der samtidig kan være lidt leg over det inklusive at smide sne på far kan det jo ikke være bedre. God ferie :-)

  SvarSlet
 3. ja, det er dejligt med nogle gode hjælpere. her har den 15årige lige skovlet sne af mine trapper og lavet en sti ud til gaden.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Helvig, det gjorde det:-)

  Lene, Tak vi nyder det.

  Frida, det er skønt med hjælpen og vores unger tager jo heller ikke skade af at have lidt pligter:-)

  SvarSlet