lørdag den 13. august 2011

Rystetog på samme tid lettet. Min lille Dina blev påkørt i aftes. Palle var en tur omkring dyrehospitalet med hende og hun har slået et stykke af den ene hjørnetand, men er tilsyneladende sluppet kun med få knups. Jeg har nu en rystet og bange lille hund og håber hun kommer sig med lidt ekstra omsorg og kærlig pleje. Føreren af den bil som påkørte hende stak bare af og det skuffer mig i den grad. Heldigvis så en genbo hvad der skete og var hurtig til at hente hjælp og stoppe andre bilister. Vi har grædt og er rystede, men på samme tid lettede over at det trods alt ikke gik værre.

8 kommentarer:

 1. Nej, hvor frygteligt, men jo trods alt godt, at der ikke skete hende mere. Jeg er ikke i tvivl om at hun får masser af kærlighed så hun kan glemme, hvad hun oplevede.

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg glad for, at hun slap så forholdsvis billigt. Tilliden til verden kommer forhåbentlig tilbage inden alt for længe.
  Jeg håber, at I kommer jer over forskrækkelsen og får nydt lidt af weekenden.

  SvarSlet
 3. Det var da forfærdeligt, Charlotte - men godt det ikke gik værre! I har stadig lille Dina, og hun er chokeret, men næsten uskadt. Løber hun løs ude på gaden, eller hvordan er hun kommet derud?

  SvarSlet
 4. Det var en grim oplevelse for både jer og Dina. Man fatter ikke, at nogen kan finde på at stikke af fra sådan en ulykke.
  Godt, at der trods alt ikke skete mere.

  SvarSlet
 5. Jamen for fanden da, man kan da ikke bare køre sin vej. Det kan godt være at føreren af bilen blev rystet, men så burde han da komme tilbage. Lille hund, godt at det ikke gik værre.

  SvarSlet
 6. Godt der ikke "skete mere" med hende. Sikke en forskraekkelse at faa. Og saa bare koere sin vej........ Jeg ved ikke hvad der foregaar oppe i visse folks hoveder, men det bliver aabenbart ikke bedre suk.

  SvarSlet
 7. Pyh ha, heldigvis skete der ikke mere. Men jeg har jo også bitter erfaring med folk, der bare kører fra uheldet, der gik to dage, inden vi fandt Silke i vejsiden - det er altså noget svineri.

  SvarSlet
 8. Tusind tak for jeres søde kommentarer. Vi har brugt lidt tid på at komme os over forskrækkelsen, men er nu efterhånden ved at være oven på igen alle sammen.

  SvarSlet