mandag den 16. maj 2011

Lidt lækkerier

Er blevet købt med hjem fra Norge denne gang. Jeg har fundet en skøn lille garnforretning i Olso City, et storcenter, som ligger lige midt i Olso centrum. Det er nemt at komme dertil med trikken (som sporvognen i Oslo hedder). Hvor heldig var jeg lige at ramme lige ind i Drops supersale, som åbenbart ikke kun er gældende her i Danmark. Det blev til lidt Kid Mohair, som skal bruges til "Cirkelblusen" af Lene Holme Samsøe. Lidt "Karisma" som skal bruges til denne her og endelig Drops Delight, lige nok til dette skønne tæppe. Jeg kan næsten ikke vente med at starte nyt projekt og luksusproblemet er nu blot, hvilke et af dem jeg skal i gang med først. Hov, jeg glemte da lige at fortælle om den sorte arwetta i forgrunden, den skal bruges til kant på tæppet i stedet for fabel... Den er IKKE fra Oslo, Nej! Jeg var nemlig en lille tur i Saltum i lørdags - til uldfestival. Jeg skulle mødes med Charlotte og vi gik og blev enige om at alle de store smil i enhver kvindes ansigt, bestemt måtte skyldes at her i så rigelig grad var basis for at alle sanser kunne tilfredsstilles i stor stil. Er man én gang til fibre, så ved man det er stærkt vanedannende og i Saltum kunne man se, røre, mærke, føle og ikke mindst købe - kort sagt få alle behov tilfredsstillet.... UHMMMMM!!!

8 kommentarer:

 1. Ja det er et problem når man ikke ved hvad man først skal starte på når man har købt sådan noget dejlig garn med hjem...

  SvarSlet
 2. Det var heldigt, at du opdagede Drops supersale og det er jo lige dig med alt det skønne garn :-)

  SvarSlet
 3. Det ser SÅ dejligt ud! Jeg er også helt vild med det dér hæklede tæppe. Glæder mig til at se dit færdige resultat!

  SvarSlet
 4. Lækre sager du har fået hjem - kan da godt forstå det er svært at bestemme sig til hvad der først skal startes op af de dejlige projekter - Drops tæppe er også en af min favoriter og med sort kant bliver det rigtig flot.

  kh Jane

  SvarSlet
 5. Mums, sikke en handletur. Godt man ikke skal have garn paa "mono^polet" deroppe hihi. Sig mig findes " husfliden" stadig i Oslo?????

  SvarSlet
 6. Lækre sager, du har købt... ;o)
  Jeg var også forbi Saltum, men kun for at køre til Fårup Sommerland. Hvor vær det ærgerligt at vejret var så dårligt - både for dig og mig... ;o)

  SvarSlet
 7. Ja, Helvig - et luksusproblem:)

  Madame, det er skønt med søde norske kolleger, der også strikker og ved hvor de gode tilbud er:)

  Christunte, der kommer nok alligevel til at gå en rum tid, men jeg skal nok vise frem;)

  Jane, jeg tænker næsten det bliver cirkelblusen, det er jo en sommer ting, men vist ikke noget man strikker i selskab med andre, har jeg ladet mig fortælle, så måske der skal hækles lidt ind i mellem:)

  Lin, jeg ved faktisk ikke hvad husfliden er...?

  Britta, nok alligevel mest ærgerligt for dig, Fårup Sommerland er altså sjovest i tørvejr - gerne med masser af sol:) Håber dog du trods alt havde en go' tur:)

  SvarSlet
 8. Det tæppe er jeg altså helt vild med. Jeg gider godt hækle firkanter, men jeg orker vist ikke at sætte sammen, og så er det jo ikke så smart.
  Jeg er spændt på at se dit:)

  SvarSlet