tirsdag den 10. maj 2011

Jeg smutter lige...


... en lille tur til Norge. Det har været dyrt at holde konfirmation og nu er der lige mulighed for at rette lidt op på økonomien, så det må man jo benytte sig af. Men først synes jeg lige jeg ville forevige denne smukke buket jeg fik i går af min lillebror. Forhåbentlig når den ikke at falde på 3 dage, men mon ikke jeg skulle bede Palle om at sætte den koldt om natten i håb om at den så holder lidt længere.

5 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig buket! Og rigtig god tur - er det kun tre dage, du skal være væk? Du må meget gerne tage nogle billeder og vise frem fra Norge!

  SvarSlet
 2. God tur til Norge, det rykker sommetider i mig at få lov til at prøve mig selv af i et andet land som sygeplejerske, men det er jeg nok blevt for gammel til eller rettere sagt, jeg har vist ikke fridage nok til det :-)
  Og dejligt at din lillebror sætter synligt pris på søster.

  SvarSlet
 3. Hvor er den smuk - din buket.
  Du må have nogle gode dage i Norge. Forhåbentlig har du husket garn og pinde denne gang.

  SvarSlet
 4. Det var en flot buket.
  God tur til Norge. Det er da fint med en lille supplerings-mulighed, når der er lavvande i kassen:) Og så vil jeg da tro, at det også giver gode oplevelser.

  SvarSlet
 5. Kære Madame, desværre var der ikke rigtig tid til at få taget billeder i denne omgang, jeg arbejdede vist for meget:)

  Lene, mon ikke det er det sidste, for man bliver vel aldrig helt for gammel til at prøe noget nyt.

  Tak, Susanne og ja, jeg havde både garn og inde og begge dele blev flittigt brugt i de stille nattetimer:)

  Eva, det giver dejlige oplevelser og ja, det er dejligt at have den mulighed:)

  SvarSlet