onsdag den 4. maj 2011

I love it

Vi kender ham alle, manden som altid er smilende og positiv og fuld af energi. Det er selvfølgelig Ole Henriksen jeg taler om, cremekongen, som i dag runder 60 år. Han er efter min mening skøn. Enten kan man li' ham ellers kan man ikke. Jeg synes han holder sig fantastisk og ligner absolut ikke en mand på 60 år. Jeg ville ønske jeg havde noget af hans energi og ikke mindst hans udstråling. Måske skulle man overveje og prøve nogle af hans produkter. Der er vist noget for enhver hudtype.

Ikke fordi jeg har nogen forventning om at han læser med her, men jeg vil nu alligevel ønske ham hjertelig tillykke med den runde fødselsdag:) Er du interesseret i at vide mere om cremekongen, så skulle du tage et lille kig her.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes jo altså også, at han er noget så sød:-) Jeg skal helt sikkert se udsendelsen om ham i aften. Hans cremer er bare lækre. Jeg køber dem altid i lufthavnen, når vi er ude at rejse. Sommetider kan man også være heldig, at den helt almindelige dagcreme er på tilbud.

  SvarSlet
 2. God idé Irene med lufthavnen, jeg er jo jævnligt i Norge og arbejde, og flyver hver gang. Jeg skal vist kigge lidt nærmere forbi parfumeafdelingen næste gang jeg skal afsted. I øvrigt er det rigtig dejligt at høre fra dig;)

  SvarSlet
 3. Jeg synes også, han er fantastisk - sikke en udstråling :-) Et stort tillykke til vores 'idol'!

  SvarSlet
 4. Også et stort tillykke til Ole fra mig:o)Jeg synes han er vidunderlig. Han har smidt den danske jantelov af sig, og tør være noget så udansk som et lykkeligt, succesfyldt, passioneret, livselskende, positiv legebarn, som tør at give udtryk for sin glæde og taknemlighed. Det er SÅ befriende. Han er modig og sej:o) Et rigtigt mandfolk, der ikke lader sig indskrænke af indskrænkede mennesker og deres dumme fordomme. Jeg er sikker på, at hvert et "I love it" og "Du ser knaldgodt ud idag" kommer lige fra hjertet. Så engang et portrætprogram om ham, hvor han fremstod som meget meget sympatisk og hans tidligere liv har bestemt ikke altid været nogen dans på roser. Hurra for dem, der tør være sigselv:o)

  Kærklige hilsner til dig Trillemor og tillykke med knægten:o)

  SvarSlet
 5. I love him also ;o)

  Fantastisk positv og dejligt menneske. Fyldt med glæde.

  Hans liv har ikke altid været en dans på roser som filmen i aften vil vise, jeg blev faktisk berørt af at se den. Men nu har han et fantastisk liv sammen med sin søde mand.

  Tillykke Ole ;o)

  SvarSlet
 6. Helt enig Madame:)

  Tak, Tante Grøn og du har ret, han er SÅ sej ham Ole, hurra for ham:)

  Helle jeg har også set programmet tidligere og var desværre til møde i aftes, men det havde bestemt været et gensyn værd:)

  SvarSlet