mandag den 23. maj 2011

Flad

Det er ikke maven jeg taler om, men mit energi niveau. Der skal vaskes og pakkes, for tre drenge skal sendes på lejrskole på onsdag og det er jo vigtigt at alle får med, hvad der er brug for. De glæder sig og diskuterer livligt hvem der skal soves på værelse med og hvilke spil der skal medbringes osv. osv. Dejligt at de på den måde kan støtte hinanden og glæde sig sammen. Og hvilken tryghed der må være i at have to brødre med på sådan en tur. Som barn var jeg bestemt ikke vild med at komme hjemmefra, men det havde måske været anderledes, hvis jeg havde haft et par søskende på samme alderstrin jeg kunne støtte mig til. Jeg må tage mig sammen og slappe lidt af, når de er draget af sted, først må der pakkes færdigt, godt vi har i morgen også.

4 kommentarer:

 1. Kender det alt for godt; jeg er også drænet for energi. Tror altså at det her underlige skiftende vejr gør noget ved os, som ikke er godt...
  Jeg har lige sendt Amalie på lejrskole på Bornholm, og nu ligger jeg med forkølelse, feber og dårlig hals... Flot, at det sker når der lige burde være tid og overskud til at hygge med Mads...!!!
  Uh, jeg har heller aldrig været meget for lejrskoler, men havde jo som regel alligevel altid en god tur. Men det må være rigtig dejligt at ha' hele to søskende at dele oplevelser og minder med, og skægt for jer at høre dem alle tre fortælle om turen. Håber dine drenge får en skøn tur, og at du får tid til lidt afslapning - og strik... Vi strikkere får jo stress hvis pindene bli'r kolde... ;o)

  Kh Britta

  SvarSlet
 2. Sender lidt tanke-energi op mod Dk. Ja der skal jo noget til inden saadanne tre rollinger kommer afsted.

  SvarSlet
 3. Det er da også en lidt større projekt når der er tre der skal afsted...Jeg synes det har været slemt nok med to..Sender lidt fornyet energi i din retning..

  SvarSlet
 4. Takker Britta, og det er jo gerne sådan, at når man i en periode har været lidt stresset og endelig har tid til afslapning - så reagerer kroppen, det er noget skidt, men god bedring til dig.

  Tak Lin og Helvig, jeg prøver at suge energien til mig:) for ja, der er nok at se til, når hele tre skal sendes afsted.

  SvarSlet