onsdag den 21. juli 2010

Sommerstrik

Der har været en herlig masse tid til at strikke i denne ferie og jeg har da også fået fabrikeret et halvt kongerige i Zauberball. I skønne sommerfarver. Det skal bare lige skylles op og spændes ud, så er det klar til brug.

Min løbetid er også blevet færdig. Den har voldt lidt problemer, for jeg havde fået lukket forkert af i halsen og måtte pille det øverste af forstykket op. Nu er den så taget i brug, men jeg er ikke helt tilfreds med resultatet. Skulle nok have valgt at lave den i str. medium i stedet for large, for den er lige rigelig. Jeg overvejer om jeg skal vaske den i maskinen for at se om den trækker sig lidt sammen af det. Måske kunne jeg også finde på at pille den helt op og starte om igen i str. m... HMM!

Er der nogen forslag??

9 kommentarer:

 1. Mit forslag: Lad endelig være med at trævle den op. Læg den i stedet i "gavekurven" - og strik dig en ny i mindre udgave. Kender du ikke nogen i str. L, der vil blive ellevilde over sådan en gave?
  Alternativt kan du jo sælge den. Det er så ærgerligt at trævle noget op, som blot er forkert i størrelsen.
  KH Karina

  SvarSlet
 2. Tak, Karina. Det var selvfølgelig også en mulighed der var værd at overveje:)

  SvarSlet
 3. Ejj, hvor ærgerligt Charlotte, man glæder sig jo sådan til at få sit færdige strik på-hmm, jeg må da vist være opmærksom på størrelsen, hvis jeg engang skal strikke modellen..Det med vaskemaskinen lyder ikke helt tosset, synes jeg - det jeg selv før prøvet med godt resultat - men man kan vel aldrig vide sig helt sikker på, hvordan resultatet bliver. Håber du finder ud af noget. Det er et skønt sommersjal du har strikket - jeg overvejer også at påbegynde det halve kongerige:-)

  SvarSlet
 4. Sommersjalet har bare en fantastisk flot farve.
  Blusen ville jeg nok pille op hvis det var mig, garnet kan jo sagtens bruges til den bluse du gerne vil have,altså en nr. mindre.

  SvarSlet
 5. Den blusen var lekker til deg, jeg vet jammen ikke hva jeg hadde gjort, gaveesken hørtes veldig kjekt ut for det er trist å pille opp så mye flott arbeide.

  SvarSlet
 6. Sikke en flot farve dit sjal har, som du siger rigtig sommerfarver.

  SvarSlet
 7. Smukke, smukke farver dit kongerige er lavet i. Ang. Løbetid, så vil jeg ikke pille op, men som andre har sagt, bruge den til gave eller sælge den..

  SvarSlet
 8. Sikke dejlige ting du har strikket - smukke farver og sommerblusen klæder dig bare så godt!

  SvarSlet
 9. Charlotte, Det er rigtig ærgerligt. Jeg har lidt garn tilbage og kunne jo lave en lille strikkeprøve, jeg kunne vaske for at se hvad der sker.

  Helvig, jeg tror også godt den kan pilles op, bare træls med spildt arbejde, men Palle ville elske det, han kan godt li', når jeg sparer pengene;)

  Kristin og Pia, den kunne jo bruges til gave, problemet er bare, at jeg ikke rigtig kender nogen der ville kunne passe den, som jeg er på gave med i den forstand og jeg ville jo rigtig gerne selv have brugt den.

  Tak, Lotte. Det er jo farver jeg bare ikke kan stå for:)

  Tak, Madame. Men jeg føler mig ikke helt tilpas i den bluse. Jeg er vild med farven og tror modellen havde været rigtig god, hvis den bare var lidt mindre.

  SvarSlet