tirsdag den 20. juli 2010

Sommerhygge

Så kalder hverdagen igen. I hvert tilfælde for Palles og mit vedkommende. Vi har haft en skøn ferie med dejligt vejr og hyggelige og sjove aktiviteter.

Palles projekt bålplads er færdigt og vi har hygget med bål og snobrød. En skøn lille plet med dejlig læ, takket være idéen med at grave pladsen lidt ned og så lave en lille vold med et lille stakit på toppen. Det er blevet rigtig dejligt og vi kan nyde aftensolens sidste stråler fra pladsen. Jeg er sikker på den vil blive flittigt brugt.

Der har også været strandvejr i ferien og mine drenge er og bliver vandhunde, de kan slet ikke få nok. Det har været en skøn måde at svale af på, når temperaturen blev lige høj nok og der ikke var en vind der rørte sig.

Dina er dog ikke så meget for vandet. Jeg tror hun blev forskrækket over bølgerne, for første gang hun var ude, var det ikke noget problem, men efterfølgende var hun ikke til at trække med.

Det er også blevet til en sommerhus tur i ferien. Et skønt afbræk. Det er dejligt lige at komme lidt hjemmefra og i år kunne der desværre ikke blive råd til vores sædvanlige tur til Østrig. Men vi lever stadig med minderne fra de andre gange vi har været afsted og nød, at vi var heldige med at få mulighed for at leje et sommerhus. Og vejret har vi bestemt ikke nogen grund til at klage over, det kunne vist ikke have været meget bedre om vi så havde været på en charterferie.

Der er blevet spillet fodbold, rundbold og kongespil. Jeg har lovet ikke at prale med hvilket hold der vandt kongespillet, men nøjes med at lægge et billede af det vindende hold:)

Et enkelt slag minigolf blev det også til, men desværre har jeg et par sønner, der er ualmindeligt dårlige tabere, så der går nok lige lidt inden det gentages:) På trods af dårlige tabere og en enkelt dag med massive mængder regn og torden, så har vi bare haft en rigtig dejlig ferie.

Det håber jeg også I derude har eller får, hvis I stadig har den tilgode.

6 kommentarer:

 1. Hej Charlotte, neeej, hvor er den bålplads bare for lækker...superkreativ mand du har:-) Jeg er MEGET imponeret (og misundelig):-)

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig ferie, I har haft, Charlotte, med mange gode oplevelse, som både børn og voksne holder af. Herlige billeder også af det vindende hold i kongespillet :) Jeg synes selv, at ferier i Danmark er mindst lige så gode som i udlandet.
  Klem til dig!

  SvarSlet
 3. Takk for hyggelig hilsen på min blogg. Den bålplassen var kjempefin og deres ferie så da deilig ut. Det er riktig og viktig å feriere i eget eller omkringliggende land i disse økokrise tider :)Barna vil jo også huske hyggelige opplevelser fra disse feriene og det skader alldeles ikke å bli kjent med sitt eget land. Håper arbeidsdagene ikke blir så alt for hårde. Håper at din far er blitt bedre.
  Klem til deg fra Kristin

  SvarSlet
 4. Det ser ud til bare at have været en rigtig god ferie.
  Det er en dejlig bålplads I der har fået lavet.

  SvarSlet
 5. Det var dog en fantastisk bålplads! Det ser helt vildt hyggeligt ud...
  Dejlig sommerferie, lyder det til. Skønt med en familie der er så stor, at I ligefrem kan spille i hold mod hinanden!

  SvarSlet
 6. Charlotte, jeg har sagt vi gerne kommer på arbjedsweeekend hos jer, Palle vil elske det;) og tak. Jeg synes også den bålplads er blevet god:)

  Tak Madame. Du har ret børnene vil i hvert tilfælde huske denne ferie, for det er ikke så ofte vi bruger tid sammen på denne måde og det har været super hyggeligt:)

  Tak, Kristin. Min far har det efterhånden helt fint igen:)

  Helvig, det var en dejlig ferie , bare alt for kort;)

  Christunte, det er faktisk ret praktisk med en stor familie i den henseende. Og børnene har også meget glæde af diverse spil. Man kan ligesom lidt mere når man er fire og heldigt at de så også er jævnaldrende med nogenlunde fælles interesser:)

  SvarSlet