mandag den 26. juli 2010

Et hundeliv

hos os, er vist lig med noget der ligner ren forkælelse. Dina er med til næsten alt, hvad der foregår rundt omkring. Det eneste tidspunkt hun bestemt ikke blander sig, er når støvsugeren kommer frem. Så er hun pist væk, for af en eller anden grund er hun frygtelig bange for den.

I vores sommerferie var vi til hvalpetræf med "McMell-klanen". Familierne til alle de hvalpe der er solgt gennem vores kontaktperson, Anne-Marie, skiftes hvert år til at afholde træf, så hunde, ejere, opdrætter og Anne-Marie kan hilse på hinanden og se hvordan hundene har udviklet sig. I år blev træffet holdt i Vejen og det var en fantastisk hyggelig dag. Sandra og Heiko, som ejer kennelen i Tyskland har deltaget de sidste par gange. Sidste år hentede vi vores Dina til et sådan arrangement. Heiko, som er dyrlæge i tyskland, følger meget interesseret med i hundenes ve og vel og om de hunde han har parret viser sig at give gode, sunde hunde.

I det kuld Dina kommer fra, var der 4 hvalpe, den ene blev i Tyskland, men de 3 tæver kom her til Danmark. Dinas søster Coco var også med til hvalpetræf i Vejen. På billedet herover hilser de to på hinanden. Det var faktisk lidt sjovt, for det var som om de to holdt sig lidt til hinanden blandt de i alt 12 - 14 hunde der var mødt op. Det er et hyggeligt forum, og der var to par kommende Coton ejere, der også var inviteret til at komme og se hvordan disse kære charmerende væsner opfører sig i forskellige aldre. De havde begge afgivet bestilling til Sandra og Heiko inden de kørte hjem. Næste år skal hvalpetræffet afholdes her hos os og jeg glæder mig allerede:)

Tilbage i sommerhuset efter hvalpetræffet, troede vi Dina ville være træt, men hun var alt andet og da drengene spillede en gang rundbold, stjal hun bolden og strøg afsted:)

Til morgen sad den lille hund så neden for min seng og gav lyd fra sig - synes du ikke jeg snart trænger til at blive soigneret lidt og børstet, synes hun at sige, så det blev hun:) og nu ligger så den forkælede nyfriserede lille hund og slapper af på terrassen:)

3 kommentarer:

 1. Hvor er Dina dog dejlig, Charlotte :-) Jeg synes, det lyder utrolig hyggeligt med jeres træf, hvor I sikkert også kan udveksler gode ideer og fortælle sjove historier om jeres hunde. Og jeg kan godt forstå, at du allerede glæder dig til, at næste års træf skal være hos jer :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kan se i er lige så heldige som vi er - i har "verdens bedste hund". Vi har 2 af slagsen og det er bare de skønneste og dejligste (familie)hunde, man kan forestille sig :-)

  SvarSlet
 3. Tak, Madame, hun er en hund man kun kan komme til at elske:) Og jaa, det var rigtig hyggeligt og sjovt at være til træf.

  Moster Tulle, jeg er på ingen måde uenig:) Tænk at I har to af slagsen, du må bruge meget tid på pelspleje.

  SvarSlet